Niciodata sa nu lasi sa apuna soarele peste mania si supararea ta, mergi si fii gata sa reabilitezi relatia, fii gata sa-ti ceri iertare chiar daca nu esti sigurul vinovat, fii un om al pacii si reconcilierii! Eu am pierdut mult cand eram mai mica prin atitudinea mea orgolioasa si incapatanarea darza!
Eu m-am angajat la un moment dat ca functionar public, intr-o agentie nationala. Desi stiam ca asta presupune hartogaraie, nu mi-am imaginat ce crunta plictiseala avea sa urmeze. Erau multe reguli care mi s-au parut stupide, oamenii veneau la fix, plecau la fix, nu socializau cu adevarat, fiecare era in durerea si treaba lui, nu aveam nimic de facut toata ziua... A fost groaznic! Drept pentru care am demisionat peste 12 zile. So, sfatul meu este: nu alegeti un job care sa nu vi se potriveasca. Inseamna prea multe sacrificii ale identitatii de sine.
La aproape toate persoanele la care am tinut le-am facut rau si le-am pierdut.
Pai eram foarte suparacioasa si taiam in carne si oase.Eram directa.Nu va sfatuiesc sa fiti asa, doar ca la mine e ceva genetic. tata e foarte autoritar, e mare director
Yo?
nu stii tu cate probleme am nici daca ai fi agent secret guvernamental trimis sa ma spionezi.
DeDeDeeaSweety întreabă: