Eu nu am si sincer nu cred ca aceeasi metoda functioneaza la mai multi indivizi pentru ca fiecare om e diferit la fel si metoda de studiu care i se potriveste, insa am gasit un site care mi se pare ca da sfaturile utile si realiste, uite aici :http://www.alexconstantinescu.ro/......excelente/
MemoPlus! Glumesc. Metode... hmm? Daca tie nu iti e gandu la ce citesti [si incerci sa memorezi] nu ai cum sa memorezi. Eu unul, nu stiu ce sa zic, imi imaginez totul in cap, asa cum citesti o poveste, iti imaginezi lupta/ sau mai stiu eu ce... Asa fac si eu, si mere destul de bine!
Buna!
Eu, pentru a economisi timpul acasa, pentru ca sunt foarte multe materii de invatat sunt atenta la ore si incerc sa contribui cat mai mult, exercitiile de la tabla le rezolv singura, fara sa copiez de pe tabla.
Dupa un timp, daca vei face asa memoria ti se va antrena si vei acumula informatii mult mai repede. Acum, pe langa ce-mi aduc aminte din clasa, uneori mai citesc lectia o data sau de dpua ori, sau o citesc in pauza. Daca sunt definitii incerc sa mi le explic in gand si daca este comentariul unei opere citesc mai intai opera si pun si eu idei.
O seara cat mai placuta si spor la invatatura!
Ma inregistrez pe telefon citind lectia iar apoi ascult inregistrarea in casti.
Nu pot sa cred ca mai face si altcineva asta. Credeam ca sunt singura
Innainte dadeam ture de camera si chiar mergea...imi intra imediat in minte dar acum invat tolanita in pat si cu pisicu langa mine, parca e mai usor asa
ekkk întreabă: