Bună.
Cred că ai șanse mari pentru că în primul rând nu toți care au intrat la taxă își permit să rămână. Sunt persoane care încearcă la 2 facultăți și preferă să rămână unde au fost admiși la buget. În fiecare an se retrag. Depinde de la an la an dar având în vedere că ești atât de aproape nu cred că ai de ce să îți faci griji. Tu trebuie să plătești prima tranșă și taxa de înmatriculare ca să-ți asiguri locul.
Succes!
Pai le platesc dupa ce aflu daca sunt admis, nu?
NU! Tu trebuie să plătești prima tranșă + taxa de înmatriculare, doar așa confirmi că vrei locul la taxă! Dacă nu plătești, automat ești scos de pe lista de așteptare și se consideră că nu dorești loc la taxă chiar dacă tu nu ai retras dosarul. Nu îți face griji în privința banilor, dacă nu ești admis (ceea ce e foarte puțin probabil în cazul tău), primești banii înapoi. Citește regulamentul UMF-ului unde ai aplicat.
Pe 29 si 30 trebuie sa ma duc. e vreo problema daca ma duc maine sau cv?
Trebuie sa platesc abia dupa ce sunt si eu pe lista admisilor, adica dupa ce platesc ceilalti..probabil au un regulament diferit
Ai sanse mari. Trebuie sa fie cateva persoane care au intrat la taxa, desi nu se asteptau si vor renunta. La Timisoara au renuntat 4 (cred ca sunt mai multe locuri acolo, dar oricum).
Sunt si 10 locuri care pur si simplu nu apar ca la celelalte facultati, sunt ff stresat si indispus, am aceeasi medie ca 4 alti studenti, doar ca am gresit cu 3 grile mai mult la bio, dar cu 3 mai mult la chimie.Sounds not fair, it is not fair, buuuut, God loves everyone, God is fair!
Stai liniștit. Cu siguranța totul va fi Bine
ruban întreabă:
anonim_4396 întreabă: