| TwilightSaga4Ever a întrebat:

Care vi se pare cel mai bun profil la liceu? De ce?
Funda big grin

8 răspunsuri:
| AnnAnne a răspuns:

FILOLOGIE intensiv engleza! Pentru ca inveti despre viata, cand iesi intr-a 12-a vei avea o cultura generala cu toate ca nu vei sti cine stie ce formule matematice.
Sunt contra mate-info! Contra spiritului de turma!

| DiamondEyes a răspuns:

Economic-tehnician in administratie

| adddaa a răspuns:

Mate-info (si daca mai este si intensiv/bilingv engleza este si mai bine!).
Mi se pare cea mai buna alegere deoarece dupa ce termini liceului ai un orizont foarte larg in ceea ce priveste alegerea unei facultati. Ai o gramada de posibilitati, asta fiind cel mai variat profil.
Partea cu intensiv/bilingv engleza te ajuta enrom daca vrei sa mergi la o facultate undeva afara.
Eu am ales profilul asta, desi inclinam mai mult spre stiintele naturii, si nu-mi pare rau! Chiar daca programul e aglomerat, merita, merita fiecare zi!
Nici stiintele naturii nu e prea rau, doar ca dupa ce termini liceul ai mai putine posibilitati decat la mate-info (de la stiinte poti sa te duci la medici, farmacie, etc). De la mate-info te poti duce si la medicina, farmacie, si info, si IT, si mate, si fizica, dar si pe parte umana.
Numai bine! fundita? puppy dog eyes

| alexandraMD a răspuns:

Mate info pentru ca iti deschide portile spre orice facultate doresti!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ii aud pe toti ca zic "mate-info ca iti deschide portile catre mai multe facultati" parerea mea este ca degeaba stii matematica la cel mai inalt nivel si habar nu ai sa vorbesti si sa te comporti e cel mai urat. anyways, opinia mea este ca depinde de tine ce obiect te pasioneaza mai mult. de exemplu eu am intrat acum in clasa a 9 happy si eu am scris pe foaia de inscriere la liceu la prima optiune "filologie - intensiv engleza" si am intrat pentru ca am medie mare, dar din nefericire cand am vazut ce fel de colectiv am m-am hotarat sa ma transfer la stiinte-sociale. si acum sunt la aceasta clasa de socio-umana unde totul este bazat pe gandire/logica/psiholgie...bineinteles ca faci si mate si romana in special dar sunt foarte multumita de acest profil si sunt foarte suparata ca nu am scris prima optiune stiinte-sociale. PS: presupun ca esti in clasa a 8 a : succes la invatat pentru ca acusi vin tezele si apoi examenele. pooopik :***

| alexandraMD a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa stii ca daca esti la mate info nu inseamna ca nu stii sa te comporti sau sa scrii.NU. acolo nu se face doar MATE se face cate putin din toate.si eu cred ca asta te ajuta sa ti dai seama ce vrei sa urmezi mai departe

| anonim_4396 a răspuns (pentru alexandraMD):

Eu m-am referit la "unii" si sincer uneori imi este rusine ca in Romania nu se stie sa se faca o educatie simplista si logica care sa le deschida mintea celor care nu stiu ce e cu ei. scuze daca te-ai simtit ofensata la ceea ce am spus dar imi cer scuze.

Întrebări similare