Depinde de fiecare cabinet, la mine costa 70 de lei, nu este asa dureros acum depinde de cat este afectata maseaua, si ar trebuie sa eviti curentul in acea zi
Da normal, doare. Chiar daca iti face anestezie, tot doare. Pai dupa ce o scoate nu trebuie sa bei sau sa manci ceva timp de cateva ore. Oricum o sa iti zica dentistul ce trebuie facut. La mine o data in viata mi s-a scos maseaua la dentist si nu mai vreau sa trec prin ce am trecut atunci
Pai depinde si de cabinetul la care te duci.Eu in Braila am dat 50 lei adica 500 de lei vechi p extractia unei masele. o data ce iti face anestezie nu te doare absolut nimic.nici nu apuci sa spui "au" ca deja ti-a scos`o.si dupa aceea (in caz de este vara) in ziua aia ai grija la curent, nu trebuie sa mananci inghetata.si nu ai voie sa vei lapte.
Nu stiu cat costa, depinde de doctor. In jur de 60-70 lei.
Nu doare DACA:
Ceri sa te dea cu spray anestezic INAINTE sa-ti faca injectia cu anestezie. Apoi nu mai simti nimic! Dar NIMIC! Nici injectia nu o simti daca iti da cu spray. Daca nu iti da, e alta poveste, dar tu cere-i ca doar platesti. O sa ai in schimb umflata falca jumatate de zi, nu trebuie sa bei sau sa mananci nimic o jumatate de ora sau o ora dupa extragere. Si da, cam ar trebui sa te feresti de curent, dar nu doar in acea zi, ci mereu.
Bafta!
Pai, eu in Buzau am dat 50 de lei.Nu a durut chiar deloc nici in timpul extractiei, nici dupa.Nu ai voie sa mananci cam 2 ore dupa ce ti'a scos'o(nu mai stiu sigur cat).
Du doare aproape deloc daca o amorteste.doare cateva minutele dupa ce iti revii din amorteala.cat despre pret, costa cam intre 20-30 poate 50 de roni. poate costa si mai mult daca mergi la un cabinet particular