La inceput de drum si in calitate de "boboc" consider ca este mult mai important pentru tine sa cunoasti "legile"( regulamentele) UTCN privitoare la studentii universitatii. Daca nu ai habar de ele, nu vei stii in ce ape te scalzi!
Asadar, citeste din lista : https://www.utcluj.ro/......-studenti/
*Regulament ECTS 2015 - 2016 din 22.07. 2015
*Regulament cazare
* Metodologie de examinare studenti
* Regulament burse
* Regulament criterii ierarhizare pe locuri bugetate 4.09. 2012
*Regulament de organizare si functionare caminelor studentesti
p.s. Pana ce vei finaliza anul I, media de 7, 76 poate creste sau poate sa scada--- nu se stie!
Nu. Depinde de capabilitatea de a retine informatia si capabilitatea de a o aplica in diverse situatii, pe scurt: e greu.
Pentru ca ultima medie la camin in anul 2 este acum 7, 86 si nu as vrea sa pierd locul. oricum eu am de gand sa trag tare, sa invat constant, doar ca nu stiu daca asta e suficient...
Niciodata nu e suficient. Si eu ma pregatesc la calculatoare CJ(mai am 2 ani) si am multi prieteni(au terminat) care zic ca asta.
"Depinde de capabilitatea de a retine informatia si capabilitatea de a o aplica in diverse situatii"
intr-un cuvânt asta e istețime. Și atunci de ce incepi cu o negație?
Pe scurt e greu pentru unul cu deficiențe in ceea ce am zis: intreres și istețime
Se pare ca nu stii la ce se refera "istetime". In fine... cum zici tu.
Chiar - nu prea știu, poate îmi explici tu
Pentru Bill Gates ar fi poate floare la ureche. pentru Pinochio ar fi "end of the world" te-ai prins?
thelowe întreabă: