| Caleanu_Liana_1995 a întrebat:

Cat imi iese media pe semestru daca am notele 10, 8,10?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Fără teză? Ar fi 9.33, deci media 9.

6 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns:

9

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca-mi spui si mie legatura dintre intrebarea pusa de el, si raspunsul tau? Conteaza pe ce ia, pe stiinta, care? Nu conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi, dar a spus ca e media la matematica asta, de tragi concluzii ca nu stie sa faca o medie aritmetica? Poate acele note sunt la religie, si nu l-a invatat nimeni pana acum asta, si ii este si mult prea lene/sila sa caute pe internet asa ceva. Raspunde-i frumos, daca poti, daca nu, nu o mai face deloc, nu ii vad deloc rostul! Fiti mai oameni seriosi, nu flegmatici. Multi dintre cei ca tine i-au totul in ras, sunt concediati de la locurile de munca si se intreaba de ce? De buni ce sunteti, de lenesi ce sunteti, de neseriosi, dati dovada de oameni responsabili, raspundeti daca puteti, nu doar pentru un raspuns in + la profil. Mai esti si campionul zilei, halal campion cu asemenea raspunsuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Observ sincer ca iti place sa ai tu ultimul cuvant, insa, nu ma intereseaza deloc ce poate el si ce nu poate, ce stie sau ce nu stie, ce vrea sau ce nu vrea. Ai inteles acum? Eu raspund daca pot si stiu la intrebarea pusa de el, si nimic mai mult! Alti useri, am vazut ca sunt interesati de matematica, de analiza, de algebra vectoriala, de facultate, de cambridge si etc, bravo lor, le-am raspuns, le-am dat informatii corecte si concrete, ma bucur ca avem si astfel de copii care vor sa faca ceva cu viata lor. Insa, eu iti spun sincer, daca tu mi-ai fi dat raspuns pe langa subiect, chiar si daca continea si raspunsul bun, nu ti-as fi raspuns, nici macar cu multumesc, pentru ca nu imi place atat mie cat si altora sa ne spuna si alte lucruri pe langa ce ma/ne intereseaza. Ce rost are daca eu te intreb pe tine Teorema lui Pitagora sa imi spui de Gauss? Asta nu va inteleg eu pe unii dintre voi. Si am rugamintea te rog frumos sa nu mai dai raspuns la aceasta intrebare, evita, abtine-te daca reusesti.

| Caleanu_Liana_1995 explică:

La Istorie