| andrefrancais a întrebat:

Cat se trece in catalog daca iau in teza 9+?

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

9. Plusul este de incurajare. Plusul nu este prevazut in legea invatamantului.

| andrefrancais explică (pentru Salontanul):

Adica am gresit doar un calcul
Se poate sa fie 9.5 ca am mai discutat si cu alta clasa si au avut si ei 9+ si le-a pus 10

| Salontanul a răspuns (pentru andrefrancais):

Profesorul este suveran in actul de notare. El poate modifica pe teza si sa treaca 10 si acolo, si in catalog. Nu este o regula. Dar, parerea mea, ca se va trece noua, acel plus fiind doar o incurajare. Pe vremea mea asa se proceda. Astazi totul este relativ, doar moartea este implacabila. Sa dea dumnezeu sa-ti dea 10! Bafta!

| Violleta2022 a răspuns:

Se trece simplu: 9 (noua)
Semnul plus este un bonus doar pentru tine, asa de incurajare!

suntserios
| suntserios a răspuns:

+nu face parte din sistemul standard de notare

| sierra1 a răspuns:

Un nouă mai MARE decât celelalte note de nouă dar fără plus.

Și dacă mă gândesc puțin, va fi cu un roșu mai aprins!

| dannyel86 a răspuns:

Plusul (+) tine loc de "cu felicitari". Ai luat 9 cu felicitari. (din punctul meu de vedere). happy
Nu stiu de unde s-a scos ca daca ai +9 se trece 10, dar unii profesori pot proceda si astfel.winking
Daca voia sa-ti puna 10, ar fi trebui sa treaca "-10", adica "10 cu indulgenta, dar data viitoare sa fii mai atent".
Eu asa vad lucrurile, dar daca iti va pune 10, ce pot spune? Felicitari! big grin

| Sn4k3 a răspuns:

Depinde de profesor. Noi avem unul creste nota cateodata cand e cu +.

| siriusblack98 a răspuns:

Ramane la aprecierea profesorului daca acel ''+'' va ramane de incurajare/apreciere sau se va trece ca 9, 50 adica 10 in catalog.

| anamariarot a răspuns:

Întreabă-ți profesorul. Văd pe aici că plusul ar valora 0, 5. La profesorul meu din liceu valora 0, 25, deci întreabă.

| costinvlad a răspuns:

9-9,49=9(depinde de profi), iar 9, 5-10=10.