| Țoglă a întrebat:

Cât timp sunt valabile competențele la evaluarea națională (Bac)? Sau nu au o dată limită având în vedere că le-am dat dar a fost mai demult.

De asemenea, cât timp sunt valabile rezultatele la Bac dacă de exemplu eu iau la română anul ăsta nota 8 și dau la matematică anul viitor, îmi pot păstra nota de la română?

Mulțumesc, fundă.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu exista prevazuta o perioada limita de valabilitate a competentelor de la bacalaureat, la fel nici pentru rezultatul la o materie sau doua, acestea sunt valabile orice perioada. In cererea de inscriere in a doua sesiune de bacalaureat vei solicita expres sa-ti fie recunoscuta nota anterioara la materia la care vrei.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu au „data de expirare", oricum sunt prea putine contextele in care le-ai putea folosi.

| FruttiFresh300 a răspuns:

Din ce știu eu, de anul acesta, dacă pici bacul, ești nevoit sa dai din nou și competentele. Nu știu cum se procedează pentru cei care le-au dat acum mai mult timp, însă cel mai bine e sa mergi sa întrebi la secretariatul unui liceu.
Dacă iei note de trecere la o materie sau 2 anul acesta, poți sa dai în următoarea sesiune pentru a 3a materie, notele se păstrează, nu trebuie sa dai din nou la toate 3 materiile.