| gritt a întrebat:

Cât v-a luat să învățați pentru BAC?

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

4 ani. O saptamana am repetat. Am dat la franceza, latina, romana si biologie. Nu erau numai anumite lectii. Erau cartile din scoarta in scoarta.

| AnemonaP a răspuns:

Cateva luni. Am învățat toată materia, apoi am repetat tot. De exemplu, la sociologie am învățat fix o lună și am luat 10. Cu o lună înainte de bac m-am decis la ce dau a 3-a probă

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cam o lună.

| T0T a răspuns:

Am învățat cât am învățat pentru școală. Am pus accentul pe relaxare. Însă, prin clasa a 11-a am ajuns la concluzia că ar ajuta niște pregătiri. Nu eram îndeajuns de motivat ca să studiez fără să fiu împins de la spate. Am făcut pregătire la 2 din cele 3 materii pentru BAC. Însă, tot am prețuit timpul meu liber. Am lucrat cât lucra un elev obișnuit pe atunci. Am început să stau cu cărțile în față toată ziua cu câteva zile înainte de examene.
Deci, pot să spun că am început să învăț pentru BAC de când am început să învăț. Fiecare noțiune e necesară - chiar și cele din gimnaziu. Însă, ca să îmi sacrific complet timpul am așteptat până în ultimele zile înainte de BAC.

| Celcestietot a răspuns:

Putine ore comparativ cu alte persoane.

| Lukasssz a răspuns:

Cateva luni.

| Vântulalb a răspuns:

4 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aproximativ două luni și jumătate.

| Alexis1202 a răspuns:

Depinde de nivelul tău. Eu personal, am învățat istorie din clasa a 11-a, istoria României, am citit romanele pentru bac, tot in clasa a 11-a, și am lăsat pe a 12-a geografia, am făcut teste la greu, harta muta o visam și noaptea, le am structurat din timp, și apoi cu 2, 3 luni inainte de bac, nu mai ești stresat, doar recapitulezi. Asta dacă te apuci din timp, dacă nu, și ești foarte praf la o materie, fără meditații e cam greu sa te descurci, dar nu imposibil. Trebuie doar sa îți stabilesti prioritățile.