Buna.Eu am citit pana acum 200 de carti.Ador sa citesc.Asta fac in timpul liber.(funda pls)
Tu numeri cartile dupa ce le citesti? N-am mai auzit de asa ceva, asa ca nu stiu sa-ti spun o cifra exacta, dar oricum destule . Bravo si tie, ma bucur ca iti place lectura.Pot sa te intreb ce carte ti-a placut cel mai mult?
Ma bucur ca mai sunt persoane din generatia tanara care apreciaza lectura.Decat sa stai la PC sau sa te uiti la toti depravatii de la Tv mai bine citesti o carte buna, ca nu strica.Desigur, sunt multe persoane care considera cititul o tortura, deci mai bine se axeaza pe frecatul mentei.
Daca vrei sa descoperi inca 120 de carti bune de citit, citeste recenziile de pe http://www.cartidecitit.ro. Lectura placuta in continuare! (tine-o tot asa cu cititul :)
Pai e excelent daca ai citit atatea carti pentru ca daca citesti iti dezvolti vacabularu asa ca continue sa citesti.
Bravo dar ai ramas cu ceva din cartile alea adica te-au invatat ceva sau le-ai citit asa de placere?
Am ramas cu foarte multe lucruri.Am vazut multe lectii de viata in majoritatea.
Sincer, nu stiu. Citesc de la 5-6 ani si iubesc lectura, deci nu stiu cam cat am citit. Cred ca peste 150.
Isvziwbdj întreabă: