Eu cam 80-90 pe an...Sunt foarte interesante si iti dezvolta foarte mult vocanularul...
0, cititul e foarte plictisitor si iti mai si chinui ochii urmarind acele randuri *parerea mea
O carte pe saptamana sau la doua saptamani maxim, daca e mare. Restul il calculezi tu.
Cred ca trec de suta...citesc in medie cam vreo 8-10 pe luna, uneori chiar mai mult.
Depinde de tine poti citi si 100 pe an. Nu este adevarat ce spui tu samson pentru ca daca citesti iti dezvolti mai mult vocabularul. Deci sfat : citeste cat mai mult pentru o vorbire cursiva si inteligenta :d
Multe,dar nu am o medie. Oricum nu conteaza cate citesti, ci cu ce ramai in cap.
@SamSon: Trist! Da creierul nu-l chinui cand dai raspunsuri din astea?
WOOW sunt impresionat, ma asteptam la 2-3 raspunsuri, nu 12,deci, se pare ca Romanii citesc, sper sa mai continuam cu raspunsurile,
Apropo, eu vara nu cites, ma deconectez de toate, dar in timpul scoli citesc pe saptamana 2-3 cartii, unde, unele trec de 400-500 paginii
SamSon,incearca sa citestii ceva, Uite,daca nu-ti plac romanele sau nuvelele,incearca altceva, de exemplu, eu cites multa Mitologie (i.Hr. si pana in sec XXI-d.Hr) e interesanta, mai ales stiind ca au existat
Bafta in continuare!:*
Nu tin socoteala.In orice caz citesc multe.Imi place sa citesc ce vreau eu...mi-e groaza sa citesc cartile care le cer profii la scoala.