Întrebarea ta este logică și de bun simț. Partea mai proastă este că puțini sînt aceia care sesizează asemenea anomalii.
Care ar putea fi în România județele Craiova sau Oltenia?
Exact cum spune alex, rămîne de văzut dacă ea e în toate facultățile mintale.
Apoi, chiar dacă a urmat cursurile vreunei facultăți, faptul de a scoate niște asemenea perle de cultură nu-l consider ca pe o vină a ei ci a tuturor acelora care i-au dat notele de trecere numai pentru zecile de mii de dolari ( euro ) pe care i-a pompat în buzunarel Universitarilor marea vedetă a TV-urilor din România, această subspecie numită Oana Zăvoranu.
Și ca ea sînt enorm de multe, culminînd cu blondele din emisiunea lui Dan Negru.
Dacă ar fi să facem o astfel de analiză a tuturor agramaților școliți după 1990 și ajunși „Lumea bună "( mă sufoc atunci cînd văd sau aud această cretină sintagmă)s-ar umple o enciclopedie de cîteva zeci de mii de pagini.
„Lumea bună " a României de astăzi sînt toți cei cu bani ( hoții, escrocii, politicienii ) pe care judecătorii îi taxează cu ani întregi de pușcărie dar...„cu suspendare".
Mai bine nu mai vorbim că ne răcim gura de pomană.
Sănătate vă doresc!
In primul rand ar trebui sa fie in deplinatatea facultatilor MINTALE, ceea ce la ea nu este cazul...
N-a avut saracuta google-ul la ea cum au altii ocazia sa-l consulte in momentul de fata.Doamne ce-mi mai vine sa rid pentru ca traiam cu impresia ca nu exista om sa nu fi avut macar un obiect care sa nu il intereseze la scoala si uite ca m-am inselat.Imi cer scuze ca te-am judecat gresit si-mi pare bine ca existi pentru a demonstra teoria, aproape imposibila, ca exista om care stie absolut tot ce a invatat de la gradinita pina la scolile inalte cu cite 5 etaje transcense intru totul.Bafta in continuare si tine-o tot asa.
A facut facultatea care invata elevii cum sa bage decetele in priza si cum sa inpachetese fum in cutii cu gauri, singura facultate de acest gen aflandu-se in municipiul Prrpaca
Curiosul999 întreabă: