Buna! Eu sunt la stiinte ale natura, acum cls a 10a.
In cls a 9a am facut 4 ore de mate, 3 de fizica, 2 chimie, 2 biologie, 4 romana, 2 engleza/franceza, 1 istorie, 1 geografie, 1 sport, o data la 2 saptamani faceam desen/muzica, 1 info, 2 tic(materie ce seamana cu informatica si e usoara, lucrezi la pc in point, word), 1 ora logica(o materie noua dar usoara), aveam o ora de optional biologie (in cazul meu), 1 religie.
In cls a 10 a, adica acum fac : 4 de mate, 3 de romana, 3 fizica, 3 chimie, 2 biologie, 2 sport, 1 info, 1 tic, 1 istorie, 1 geografie, o data la 2 saptamani desen/muzica, 2 engleza/franceza, 1 religie, acum nu se mai face logica dar se face o ora de psihologie si una de antreprenoriala(te invata cum sa iti faci o afacere).
Cred ca in clasa a 11 si a 12 se vor face si mai multe ore de mate, chimie, fizica si biologie pentru ca sunt specifice profilulul si mai ales sunt materii de bac.Mai exact la acest profil bacul se da obligatoriu la romana, matematica si de ales 2 materii dintre biologie, chimie si fizica.Mai nou cred ca se da si la o limba straine, asta din cate am inteles se va da la toate profilurile, insa nu pot sa asigur. Sper ca te ajuta. Daca mai ai nelamuriri imi poti da msg pe privat.Numai bine!
4 ore de mate, 3 ore de fizica (noi facem 4 ca avem optionalul tot fizica) si 2 ore de chimie. Asta pana in clasa a11a.
Da. Se da bac la mate, romana si la alegere chimie, fizica sau biologie. Se fac 4 ore de mate, 3 de fizica si 2 de chimie doar in clasele a9a si a10a, din clasa a11a se adauga mai multe ore de chimie si biologie.
Adica stiinte sociale?
Daca da ai asa pe saptamana:
- 2 de mate
-2 de fizica
-1 de chimie
Nu la stiinte sociale, la stiinte ale naturii.
Se da bac la mate?
pana in clasa a11-a inclusiv\/
anonim_4396 întreabă: