Totalul este de 100 de puncte...@ biankadragutza, cum sa fie doar 18? si @ beibbgg99, tu astazi ai fost si deja ti-ai si aflat nota?
Mda, ma gandeam ca depinde de judet. Sper sa fie si aici de la 80p. Oricum, va multumesc pentru raspunsuri.
Pai nu stiu sigur cate puncte dar mi se pare ca trebuie sa ai peste "nota" 5... eu am avut 6 30 si ma duc la faza judeteana Succes si tie.
Exact cu spune si @crazy125 depinde de judet si mai depinde de cati elevi sunt la olimpiada... de examplu la mine la scoala au participat 4 fete [ si cum mine :d] prima fata a obtinut 72 de puncte, a doua fata[ am fost eu] cu 63 de puncte, si celelalte doua fete au avut punctaj mai mic de 5. Si profesoara a decis sa mearga cu fata respectiva si cu mine la faza pe judet.
Olimpiada are punctajul maxim de 100 de puncte, dar ca sa mergi mai departe adica la faza pe judet iti trebuie 50 de puncte altfel nu te califici sper ca ti-am fosst de ajutor .
Olimpiada are punctajul maxim de 100 de puncte, dar ca sa mergi mai departe adica la faza pe judet iti trebuie 50 de puncte altfel nu te califici sper ca ti-am fost de ajutor .
Depinde de judet.Eu sunt in clasa a 7a si am fost al olimpiada saptamana trecuta, am facut 69 de puncte si nu am trecut mai departe s-a mers la judet de la 80 de puncte.sunt din judetul Hunedoara.
Curiosul999 întreabă: