| AvalohAlyn a întrebat:

Cate timp ar trebui sa aloc pe zi,pe saptamana de invatat pentru bacalaureat? Si ce dificultate are acest examen? Voua cum vi s-a parut? O sa dau la Romana, Istorie si geografie.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2 ore pe zi.

Nu iti bate prea mult capul, bacul nu e asa greu pe cat ne lasa profii impresia ca e.

La istorie sa recapitulezi tot, tot, ca ultimul subiect e jale si aici e cum ti-e norocul. Restul subiectului e mura-n gura.

Geografia, atentie la subiectul 2, invata bine Romania, ca restul se deduc.

Romana, daca stii gramatica, si sa faci un eseu argumentativ, invata cateva opere cat sa umplii doua pagini si aia e.

Bacul la uman e o gluma proasta. Am colegi care n-au invatat nimic tot anul si l-au luat cu 8.

| AC4S4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dap. Pana si la tehnologic e mai greu...

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Wow ai mult de tocit. Mie mi s-a părut ușor, nici nu am avut de tocit mult având în vedere că 2 dintre materii la care am dat se bazau mai mult pe logică.

| grab a răspuns:

Pune intr-un tabel toate capitolele la fiecare materie. invata 3-4 ore pe zi (mai putin weekendul cand citesti relax) intins macar 3 saptamani ca sa simta creierul ceva. daca o arzi asa o ora apoi 2 ore pauza nu faci nicio treaba.

| Alexandra4500 a răspuns:

Salut, iti propun sa inveti cate putin aproape in fiecare zi, este bine sa mai faci pauze. Eu am avut noroc, bacul de anul acesta a fost usor, profilul tehnologic. Nu-i stres, stai linistit, ai incredere in tine si este ca si luat. Bafta! big grin

| Sfetnicul a răspuns:

Pentru bac la geografie: http://goo.gl/th9EVq