anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cati dintre voi fac o recapitulare a materiei din anul trecut?

10 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Dupa ce ca ne-au dat o tona de teme, mai vor si recapitulare?

unde e vacanta pentru noi?

plus ca ma asteapta clasa a VIII-a, si in timpul anului toti profii "eu am pretentii de la voi" OK dar ei vin la scoala stau 4-5 ore, pleaca si nu mai fac nimic pana a doua zi. Noi trebuie sa facem teme, sa invatam. Macar vacanta sa avem si noi. Dar nu.

| MisterKat a răspuns:

Salut! Eu nu mai fac recapitulare. Am termina liceul anul acesta si nu mai am nevoie. Nici cand eram in timpul liceului nu prea faceam recapitulari. Poate decat la engleza si franceza. Daca in timpul vacantei citesti niste articole de pe Internet, vizionezi niste filme, asculti muzica, citesti nu vei uita acea limba. Daca intrii acum in clasa a 9-a, nu ar trebui sa faci recapitulari, ceea ce faci in liceu e total diferit de ce faceai in scoala generala. Succes! O zi buna!

| cristianorudi7 a răspuns:

Tu stii cum fac eu recapitularea(trec in clasa 11)? pai... sa vad, stand la calculator, la meciuri, la antrenament samd. si asta e recapitularea MEA

| medex3 a răspuns:

Eu una repet si cate 5 ore pe zi.De ce? Pentru ca urmeaza cea mai grea parte a vietii mele: intrarea la liceu.

Răspuns utilizator avertizat
| BOGDAN a răspuns:

Am altceva mai bun de facut

| Gabrielle16 a răspuns:

Multumesc de raspunsurihappy. Eu trec a8-a si cred ca o sa repet ceva, mai ales ca dau examen...

| psyour a răspuns:

Mda... dupa ce sa urmeaza 9 luni de chin mai fac si recapitulare in vacanta. din iunie nu am mai deschis niciun caiet.

| Ma username a răspuns:

Eu voi face cred, dar voi face in ultima saptamana sa retin ceva.

Răspuns utilizator avertizat