Nu este o secta, sunt recunoscuti oficial. Site-ul oficial este www.adventist.ro si vad ca sunt mai avansati decat orice alta biserica in domeniul transparentei.
Eu am un coleg si... am toata stima pentru ei. Daca as fi si eu jumatate n-ar fi rau. Adica este cel mai constiincios si cel mai de incredere. Si spre desoebire de ce credeam inainte astia se distreaza mai bine decat noi. In fiecare saptamana au activitati si la biserica lor si merg pe munte etc
Acum nu stiu daca e regula generala dar colegul e bagat si in ceva ong-uri de voluntariat. Eu am toata stima!
Te invit să vii la clubul de Exploratori din cadrul bisericii noastre.
Am auzit ca vorbesc despre "a doua venire" a lui Iisus, oricum eu nu cred in nimic din ce am zis, dar asta se vorbeste in respectiva biserica.
Am fost la adz de mai multe ori, am multi prieteni adz, si nu imi este rusine sa recunosc
Greseli de scrier. Se scrie AZŞ
Eu am auzit, am trecut pe langa una, dar nu am inteles nimic din ea si nici nu m-am omorat cu curiozitatea!
Toti cei care mai si citesc...(intra la 'cultura generala')
...si eu te respect.
Eu am fost si sunt lucruri pe care la bisericele ortodoxe sau celelante nu se comunica
Eu am auzit pentru ca am niste colege de clasa adventiste si este si la noi in oras!