Eu nu iti recomand sa folosesti internetul pentru a invata limba germana deoarece nu inveti asa cum trebuie.ma rog nu invata.
cand este de dus la scoala trimite coopilul la o scoala unde se preda limba germana si engleza sau germana si franceza...ca in general se preda franceza si engleza.
germana e putin mai complicata si eu tot de asta ma ocup acum dar merg la o scoala privata in germania unde invat limba
pentru a invata limba trebuie sa cumperi cartile necesare cursului care au si cd cu pronuntie si mai multe chestii pe el.
prima tura de carti ajunge undevala 40 de euro 2 carti (cartea de curs si cartea din care lucrezi, faci exercitii si altele.)
respectivul curs are nevoie de 3 seturi de carti (3x2 carti=6carti pentru 7 luni de curs)
dar stiu ca sunt scoli si in Romania unde se preda limba germana ca limba straina.
daca nu apeleaza la un profesor de germana de la o scoala privata sau la o scoala privata...
solutii sunt destule.
oricum daca ai posibilitatea sa il trimiti in germania la cineva(neamuri ceva) ti recomand acest lucru.
aici in tara nu auzi limba germana si o uiti repede
dar daca stai acolo nu ai cum sa o uiti pentru ca ai nevoie de ea 24 din 24
toate bune!
daca mai doresti alte informatii astept mesaj
toate cele bune!
Multumesc pentru mesaj. Baietelul meu este la gradi in limba germana si sunt foarte incantata de evolutia sa. Materialele imi sunt necesare pentru ca seara de seara cand il pun la somn, vrea sa-i citesc si am nevoie de site-uri pentru a-mi putea comanda carti, reviste, CD-uri, DVD-uri pe care sa le studiem impreuna! Mi-ar placea DVD-uri cu desene animate celegre, dublate in germana, de ex. Rude in Germania, avem si vom incepe vizitele, acum ca au mai crescut picii. Multumesc inca odata pentru mesaj, imi este util.
Curiosul999 întreabă: