blonda_suprema
| blonda_suprema a întrebat:

Ce a fost mai intai oul sau gaina?

Răspuns Câştigător
| georgehari a răspuns:

Soțul doamnei Udrea a fost primul, apoi a venit oul singur și la sfîrșit a apărut Elena. Dumnezeu nu era acasă în perioada aia.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu. Dincolo de Dumnezeu inca nu putem afla dar cu siguranta vom afla.

| gospodini a răspuns:

Cocosul. Daca e sa judecam dupa ce spune biblia, ca Dumnezeu a facut mai intai barbatul, dupa care din coasta lui a facut-o si pe femeie. Deci, prin urmare, daca nu era cocosul, n-avea cine sa calce gaina ca sa faca oua happy

| pepino a răspuns:

Gaina a fost mai intai reptila, dupa teoria lui Darwin, deci primul a fost oul.

| LuS[z] a răspuns:

AI PUS O INTREBARE LA CARE OMENIREA SE CHINUIE DE MULTI ANI SA RASPUNDA...DE CURAND AM AUZIT UN STUDIU CONFORM CARUIA PASARILE SE TRAG DIN ANIMALE SI CA CELE DIN APA AR FI INAINTAT PE PAMANT SI S-AR FI DEZVOLTAT AS CA SA ZICEM GAINAbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu le-a creat pe toate asa ca mai intai a fost gaina ca trebuia sa faca cineva oul si sa-l cloceasca.Concluzia este ca prima a fost gaina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu le-a creat pe toate asa ca mai intai a fost gaina ca trebuia sa faca cineva oul si sa-l cloceasca.Concluzia este ca prima a fost gaina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cocosul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa logica, iese ca oul. celula ( din celula s-au creat toate cele) deci oul. stiintific, logic. ar iesi un razboi daca ne-am bate cap in cap stiinta cu religia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost oul sa stii am vazut un documentar despre asta bine dai funda pliz

| Faranume_5358 a răspuns:

A fost gaina ca nu avea de unde sa apara oul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alooooooooooooo eu vreau un eseu cu titlulu acesta nu sa dau raspunsuri

anonim_4396