Ca sa imbunatatesc ceva ar trebui sa stiu trecutul
din cate stiu eu. te nasti fara trecut.
Asta e farmecu vietii sa inveti din greseli si sa treci mai departe.sa accepti decizile incorecte din viata ta.mai pe scurt.Sa te resemnezi
Eh. m-as fi integrat altfel. as fi fost mai dura. nu as fi ratat unele momente. dar nah. asa e viata
Mi-ai amintit de un citat dintr-o carte... "daca ar fi sa-mi traiesc din nou viata, as face aceleasi greseli, doar ca mai curand"
As deveni autodidact. Nu as mai merge la scoala deloc. Stiu ca educatia, pedagogia presupune invatarea individului intr-un spatiu institutionalizat si recunoscut prin foi fara valoare. Dar educatia mea reala nu am capatat-o in scoala, ci de la viata. As merge sa dau examenele finale si de recunoastere, dar in restul timpului mi-as dezvolta abilitatile si competentele care pe mine ma definesc ca personalitate. Si, cu siguranta, as fi mult mai buna.
Eu sincer mi-as imbunatati credinta fata de Dumnezeu, credinta fata de a face bine! Un exemplu mai pe inteles:dupa o zi de munca vrei sa te odihnesti, nu? Asa si cu viata traita rau! Odata o gresesti, a duoa oara garantat nu ai mai faceo...