| chemicalX a întrebat:

Ce alegeti dintre teza la geografie sau istorie? argumente, va rog!

Răspuns Câştigător
| Amy90 a răspuns:

Buna,

Nu stiu daca esti in clasa a 8a sau in primul an de liceu la filologie. Dar iti pot spune ca geografia va fi intotdeauna mai utila decat istoria pentru ca are in esenta ei lucruri actuale. Cu siguranta, daca nu ai fost, iti va fi de un real folos in strainatate. Daca mai stii sa si comunici in engleza nu ai probleme. Istoria cuprinde lucruri care nici nu stii daca sunt reale 100% sau doar presupuneri pe baza unor descoperiri. E interesanta insa doar pentru cultura ta generala. Eu am dat si capacitatea la geogra si mi s-a parut f usor iar la liceu am fost filologie si am dat si bacul la geogra si nu mi s-a parut deloc greu cu toate ca a cuprins si Europa. Daca ai o memorie vizuala buna alege geografia!

16 răspunsuri:
| ComicGirl a răspuns:

Buna.eu as alege geografie.pentru ca la isttorie sunt prea multi ani de retinut si geografia e mult mai usoara.esti a8a nu? eeh. faci geografia romaniei si asta chiar e usoarawinking

| PopStarInMyMind a răspuns:

Eu as alege geografie deoarece este mult mai usor sa ti minte locul unde este un oras, fluvii etc. decat sa ti minte cine stie ce ani la istoriewinking

| paula16 a răspuns:

Alegi obiectul la care crezi tu ca te descurci mai bine.si iti este mai usor de retinut...nu trebuie sa aleaga altcineva in locul tau fiecare are felul lui de a invata...
take care>big grin

| dedeya_1210 a răspuns:

Eu cred ca istorie e multtttt mai usoara decat geografia

| piciuk a răspuns:

Geografie. e mult mai usor de invatat.la istorie trebuie sa tii minte prea multi ani.pentru mine una e greu, acum depinde ce-ti place tie.

| username_8290 a răspuns:

Geografie.

la istorie am un profesor varza care nu stie sa predea.

| lilstar a răspuns:

Acum sunt clasa a 11-a am dat teza la geografie la "vremea mea" laughing. Am fost prima generatie cu tezele nationale. Nu regret nici acum ca am dat teza la geografie. Este foarte usoara geografia de a 8-a, cel putin pentru mine si ff multi. La istorie s-au luat note mici, e mai greu sa retii toti acei ani, complicat in sf... Te sfatuiesc sa dai la geografie este ff frumoasa geografia de a 8-ahappy In caz ca te referi la teleze nationalebig grin App eu la teza am luat 9. 40big grin si un coleg ajutat de mine 10 fix. ironie curata nu?laughing

| F. a răspuns:

Buna eu in clasa a8a am dat teza la ist deoarece aveam un prof de nota 10 care ne facea sa invatam istorie fara sa tocim. pur si simplu invatai de drag doar esentialul.si facea lectiile sub forma unor povesti happy
Si mai toata cls a luat 10 la teza cu subiect unic la ist [23 au dat la ist si sodar 5 la geo]
Depinde ce profi ai si ce te atrage pe tine mai mult:*

| andrei123 a răspuns:

As alege geografie pentru ca. mi se pare mult mai usoara. iar istorie facem mai deloc.pe cand geografie chiar facem si inteleg foarte bine de la profesoara.la istorie am un prof care daca te misti sau scoti un sunet fara sa ridici mana sau de astea iti da cateva palme... iar orele de abia si le face.deki geografie 1 mai usoara. 2 ore acute cum trebuie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As alege geografie, ca la vremea mea am ales istoria si am cam kixat`o. Oricum geografia e mai usoara, mai placuta si mai logica decat istoria.

Multa bafta`!

| Th3eo a răspuns:

In primul rand depinde d3e profesor. daca ai un profesor care se implica mai mult si va tine dupa ore sa va ajute sa treceti atunci la acea materie ar trebui sa dai. bineinteles daca te si pricepi puitn. si eu sunt in clasa a 8 a si nu stiu ce sa aleg pentru ca mi s-au schimbat ambee profesoare si nu stiu cum sunt. fundita?:X

| CarmenR a răspuns:

Depinde şi de tine, de care dintre cele două eşti atrasă. Eu ţi-aş recomanda geografia pentru că se învaţă logic, cu harta în faţă, spre deosebire de istorie care o înveţi mai mult pe de rost. Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Geografie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult ca la geografie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am dat teza la istorie sh am loat 9, 30
Istoria e mai usoara decat geografia fiindca nu trebuie sa tii minte asezari, limite etc.
de la mine din cls. au dat multi la geografie sh au luat note ff mici pe cand la istorie am dat vreo 5 si nu am luat note sub 7!
La geografie sunt "tufa de venetia"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Geografie pentru ca e mult mai usoara cu toate ca in testul preditiv am luat 10 perfect la istorie mie mi se pare mai interesanta geografia. Si nu sunt clasa a 8-a sunt a 5-a.

Întrebări similare