Salut!
mai sunt unele olimpiade in care poti castiga diferite premii, pe langa experienta. dar asta se intampla doar cand esti acolo in top. poti castiga o anumita suma de bani, ceasuri cu acel concurs.
in rest chiar daca nu esti acolo in top la unele concursuri primesti diploma de participare!
Oricum in mare parte si eu cand merg la olimpiade (foarte rar) ma duc doar pentru premiii )
Si atunci e prea greu ca nu stiu mai nimic...
Asa ca mergi, exerseaza si poti castiga!
bafta!
Iti incerci capacitatile tale la diferite obiecte si primesti diplome cu care sa te lauzi copiilor tai in viitor)
Pai, noua profii ne dau si cate un 10 pentru fiecare faza pe care am trecut-o, si in plus, daca ajungi la nationala imposibil sa nu castigi si ceva material Succes
Aha multumesc de raspunsuri
un 10 nu am cum sa iau ca profii mei sunt zgarciti si nu dau dar oricum cred ca o sa merg, macar la cea de biologie
acum la care va dau fundita?
O diploma...si cam atit.am participat la foarte multe olimpiade si tot ce am castigat e o diploma.si un zece la materia pe baza careia a avut loc olimpiada. dar depinde. daca esti clasa a12a si ai luat locul 1 la olimpiada de limba romana ai sanse sa fii scutita de examene...asa a fost la noi la scoala.nu stiu ce e la voi. ce tine de experienta.chiat castigi experienta de la olimpiade? D:
Depinde de profesor si disciplina.Eu unul am fost cam la toate olimpiadele si am castigat experienta, diplome si cam atat.
Bună!
Păi, câștigi încredere în tine că poți merge la mai multe concursuri.
(La unele școli îți dă și un 10)
Buna! In primul rand toata lumea zice ca conteaza sa participi, dar de exemplu daca ajungi la faze nationale si iei primul premiu, sunt facultati la care nu mai trebuie sa dai admitere ca sa intrii, asta depinde de domeniul facultatii si la ce olimpiada ai fost.Asa stiu eu.
Pai daca ei locurile principale adica nu mentiune vei fi la un liceu si al o facultate buna daca nu participi vei fi la unele proaste
asculta-ma ce zic ca zic bine
Pai se dau premii, profii o sa te stie de bun si o sa iti mai mareasca notele(cel putin asa am facut la mate.mereu luam 7-8 si am fost la olimpiada si de acum iau 9-10)
Eu m-am calificat pana la judeteana la biologie si am primit un pix si un stilou
anonim_4396 întreabă: