| ejaxz a întrebat:

Ce anume stiti in legatura cu masoneria? E un subiect foarte interesant si as dori sa aflu mai multe.Astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
| REMiXDJ a răspuns:

Poi acestia sunt escrocii lumii.///ticalosii care se cred niste zei pe pamant.///o caracteristica a lor este ca majoritatea au mustata, sunt trecuti de 35 ani lejer, poarta un ghiul cu blason sau un insem de rang la degetul mic de la mana stanga, si nu e nici unul sarantoc de rand sau vreo unul care sa se rupa cu munca.///ai caracterizeaza in primul rand arogantza si imbecilitatea fara scrupule.///din ordinul lor sunt ucisi oameni la comanda sau care deranjeaza.///functie de oferta in bani ei ucid si hotarasc cand, unde cine si cum sa fie schimbata oranduirea intr-o tara, sau in lume.///Nu ezita, daca cumva ai in luneta un astfel de individ, nu ezita, apasa pe tragaci din prima.///mai multe date ai aici :
http://www.google.ro/......tp?/search
sau aici :
http://www.google.ro/......tp?/search

6 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Tu de unde stii bunny toate astea? Eu cred ca adevarul este undeva la mijloc, ca in toate miturile si legendele.@unbaiat are dreptate, nu poti sintetiza aici esenta sau scopul masonilor, mai ales ca nu prea exista imformatii reale si credibile.

| unbaiat a răspuns:

Nu cred ca cineva poate sintetiza corect in cateva fraze nici macar esenta.Nu este ceva potrivit varstei tale si iti trebuiesc cunostinte temeinice de istorie si religie pentru a intelege cat de cat cum sta treaba. Uite daca vrei citeste Raiul gainilor si Sunt o baba comunista de Dan Lungu si iti vor fi mai folositoare happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ufff ar fi multe de spus... s-a infiintat la inceput de secol 18, in Anglia...era o asociatie secreta, cu scop etico-religios, politic si filantropic...

foarte multe personalitati ale lumii au fost masoni: George Bush, T.Roosevelt,George Washington, Winston Churchill, Voltaire, Diderot, Mozart, Goethe etc

de la noi:Vasile Alecsandri, Nicolae Balcesu, Ion C. Bratianu, Bogdan Petriceicu-Hasdeu, Titu Maiorescu, M.Sadoveanu,N.Titulescu,Cuza,Kogalniceanu...de astia imi aduc aminte acum...masoneria(francmasoneria) este una din cele mai vechi societati fraternale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carti, nony...filme,documentare,dovezi ale apartenentei celor pe care i-am mentionat de masonerie...si exista dovezi, numai nu stii tu de ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.cs-gothic.ro/......t2367.html

| sergiu660 a răspuns:

Hmm. MASONERIA.este cea mai mare societate secreta.sunt cele mai iluminate minti.
Insa sa vedem si partile bune ale acesteia. Dealungul anilor au dat multe personalitati foarte iluminate poporului roman ca Florian Pittis; Mihail Sadoveanu. Kogalniceanu, Balcescu etc.
E adevarat ca. mai sunt vorbe ca si cum ei se baga in problemele financiare ale lumii; uneltesc la Pacea Mondiala; se mai zvoneste ca ei l-au ucis pe presedintele Poloniei si altele.si chiar si un roman Antonie Iorgovan. puteti urmari pe youtube.
Dar adevarul. nici eu nu-mi pot da seama ce sunt de fapt acesti indivizi.