Nu toată materia din 7 ani ci toată materia din clasa a 7-a, la literatură, şi toată gramatica din clasele 1-7, la gramatică. Asta pentru că e obligatoriu să o ştii.
Şi în niciun caz nu e vorba doar de noţiuni esenţiale.
La gramatică trebuie să ştii tot ce ai învăţat în cei 7 ani. Dacă nu ştii nu cred că ai şanse de a promova.
Ţi-o spun în calitate de fost profesionist în materie de limba şi literatura română. Acum sînt doar pensionar.
Oricum, eu îţi doresc succes!
Poate invata orice si oricat. Daca are pica nu rezolva nimic. Poate doar cu o atentie.
Hmm,invata si tu diatezele, sa analizezi cuvinte, opera epica, lirica, fabula.Cam astea imi vin in minte...
Ok, nu am idee ce trebuie sa inveti, dar eu nu-mi explic cum ai reusit in clasa a 7-a sa ramai corigent la limba romana
Crezi ca lumea e destepata ca tine ), daca a avut ghinionu asta asta e, trebuie sa-l intelegem, tu presupun ca pana in clasa 8 nu ai ramas la nimic a?
Pai nu poti sti ce o sa-ti dea la corigenta, sunt teste aleatorii facute de profi.Eu zic sa inveti partile de vorbire/propozitie in primul rand, sa nu zic de regulile gramaticale (gen ortograme).Pe astea trebuie sa le sti la perfectie.