| MaoItsMe a întrebat:

Ce ar trebui sa stiu despre facultatea de fizica de la Magurele? Am vazut ca anul trecut s-a intrat doar pe media de la bac si nu s-a mai dat admitere. S-a intrat si cu medii foarte mici, in jur de 7. Credeam ca e mai prestigioasa.

5 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Multi intra, putini ies. Dacă te uiți după prestigiu uită-te la proiectele in care e implicată facultatea, parteneriatele lor, oportunitățile de cariera, programele de studiu.

| MaoItsMe explică (pentru Nirvanaaa):

Nu ma intereseaza prestigiul, doar vreau sa stiu cum e facultatea in general, daca profesorii sunt buni, etc

| dinaprilie a răspuns:

Ti-a sxhimbat parerea acel 7? Urmareste profesorii, nu liceul. oricum toate sunt un terci, macar sa fie unul mai de bun gust.

| MaoItsMe explică (pentru dinaprilie):

Nu mi-a schimbat parerea, nu consider ca notele mari de admitere fac o facultate mai buna neaparat. La poli or fi notele de admitere mari, dar si subiectele sunt usoare, asa ca nu inseamna mare lucru. Si pe langa asta e chiar ok pentru mine ca se poate intra si cu note mai mici, din moment ce nu sunt un elev tocmai silitor. In orice caz, esti la facultatea de fizica? Imi poti spune cateva lucruri despre ea?

| dinaprilie a răspuns (pentru MaoItsMe):

Statistic notele mari la adm fac din facultate o adunatura de mai multi destepti. Nu, nu mai sunt demult in zona de facultate.