| JoulieT a întrebat:

Ce ati alege dintre urmatoarele facultati: psihologie, sociologie, optometrie sau psiho-pedagogie?

Răspuns Câştigător
| FerLin a răspuns:

Cea care mi se potriveste mie! Acesta cred ca este raspunsul corect. Totul depinde de persoana care alege.
Si cu toate astea, raspunsul cu adevarat corect ti l-ai putea da dupa ce termini toate 4 facultatile, pentru a le cunoaste in detaliu.
De multe ori detaliile aparent nesimnificative ale disciplinelor studiate in cadrul unei facultati, iti schimba perspectivele sau interesele legate de facultatea in sine.

8 răspunsuri:
| deeadeea111 a răspuns:

Cea care ti se pare cea mai potrivita pentru tine

| MrAnderson a răspuns:

Hm...
Baga-te psihologie, cum am mai zis, daca nu merge la noi, sigur merge afara.
Chiar si optometria e profitabila, mai ales ca din ce in ce mai multi oameni au probleme.

| JoulieT explică (pentru MrAnderson):

Multumesc. Cred ca voi alege optometria.

| Zaied a răspuns:

Nu pune pe altii sa iti decida viitorul dar daca vrei un raspuns orientativ mie mi-ar fi placut psihologie.

| FerLin a răspuns (pentru Zaied):

La psihologie am vrut si eu dar am intrat la sociologie, de unde, in urma unei greseli de centralizare m-au transferat instantaneu la asistenta sociala. Unde am si ramas ca incepuse sa-mi placa!
Cred ca asa mi-a fost scris! happy

| JoulieT explică (pentru FerLin):

Si cum e? In ce oras e facultatea?

| FerLin a răspuns (pentru JoulieT):

In Iasi am facut eu.
Mie imi place. Acum depinde si de tine. De ce iti place sa faci, de felul tau de a fi. Daca iti place sa-i ajuti pe cei din jurul tau aflati in diverse probleme fara sa astepti ceva in schimb decat satisfactie, atunci e frumoasa facultatea. Doar ca nu iti ofera foarte multe perspective profesionale pe viitor. Lucrand ca bugetar in asist. soc. esti platit cu un salariu de mizerie.

| InfinityIsTheLimit a răspuns:

Psihologie