Geniocratia, Invataturile lui Maitraya din vest, Desgin Inteligent pentru Ateisti (nu's ateu, dar e faina cartea), Chirita in provincie, O scrisoare pierduta, Manastirea argesului, Proiectul Montauk-Experimente in timp, niste poezii si in curand incep Morometii
Chiar ieri am citit povestea lui harap alb . am de gand sa citesc Suflete tari. de camil petrescu.am auzit ca e faina
Subtritarea de la televizor, scrisu` de pe calculator si manuale
Buna!
Am citit ''foamea'' si '' bucuria de a trai'' .nu mai stiu de cine erau scrise.
Salut!
Ce am citit, ce citesc, ce voi citi
Am citit reviste, acum citesc un articol - CUVANTUL - Revista de cultura si dialog, ce voi citi mai vebem (iti voi spune )
Am terminat acum o saptamana Diavolul se imbraca de la Prada- Lauren Weisberger. Desi am vazut filmul, am zis sa o citesc, fiind o carte usoara si amuzanta. Aveam nevoie de ceva simplu care sa ma relaxeze si sa nu ma faca sa-mi pun intrebari.Acum citesc Panza de paianjen-Cella Serghi.Deja am citit 200 de pagini si nu prind ideea.
@gurl.Formatul cartii mele are vreo 470 de pagini.Deci eu sunt doar la jumate.Nu stiu de ce nu ma atrage inca, poate sunt eu obisnuita cu alt gen de carti O sa iti spun la final daca mi-a placut sau nu
Patul lui Procust, Decameronul(doar primul volum), Cel mai iubit dintre pamanteni.
Curiosul999 întreabă: