Texas! chase si texas! lucky de sandra brown;
un sarut pentru mai bine de joan bramsch;
crima si pedeapsa si fratii karamazov de dostoievski;
mara de slavici;
rem de cartarescu;
sarpele si domnisoara christina de m. eliade;
fericirea unora de maurice druon;
un comediant si o fata de familie si povestiri despre marea si mica batalie teatrala de sica alexandrescu;
nuvele si schite de guy de maupassant;
Spitalu municipal nu mai stiu cine a scris-o dar e super bafta:*ma bucur ca iti place Nora Roberts la fel si mie iar de Sandra Brawn nu stiu, da nu ma prea atrage.
Eu de curand am citit o carte si e foarte frumoasa si interesanta: "Dragoste interzisa" de Sara Johnson
Hei. Am scris si eu o carte de dragoste. Se numeste Unele povesti de dragoste nu mor niciodata. Daca vrei sa aflii mai multe poti intra aici : http://dimianmaria.blogspot.com/
Numai bine!
Buna! Autorii/autoarele mei/mele preferati/preferate de carti romantic sunt:1:Surorile Bronte(Charlotte, Emily si Anne)
2:Mihail Dumes
3: Jane Austen
4.Mary Balogh
RECOMANDARI:,,Jane Eyre"-Charlotte Bronte,,,Necunoscuta de Wildfell Hall"-Anne Bronte,,,La rascruce de vanturi"-Emily Bronte.,,Invitatie la vals",,,Scrisoarea de dragoste " -Mihail Drumes.,,Ratiune si simtire",,,Mandrie si prejudecata",,, Persuasiune ",,, Manastirea Northanger" -Jane Austen si ultima carte pe care ti-o recomand este,, Suflete pereche"-Mary Balogh.
N-am o carte preferata.Dar totusi pe primul loc este,, Necunoscuta de la Wildfell Hall".
Cartea,, Spitalul Municipal"a scris-o Barbara Harrison.O carte SUPERBA.