Liceul nu iti ofera vreo ''functie'', liceul are doar darul de a te pregati pentru facultate. Abia dupa facultate putem vorbi despre o viitoare cariera.
Dupa liceu ai grad de subofiter.Ca sa-ti faci o cariera militara trebuie sa urmezi o facultate de profil, vei deveni ofiter, vei ocupa diferite funtii in armata, functii pe care le poti avea chiar inainte de avansari in grad.In armata functia doboara gradul.Pentru a urma insa cariera militara trebuie sa o ai in sange,trebuia sa ai chemare pentru asa ceva. Ordine, disciplina,renuntari, camaraderie, vitejie, sacrificiu(chiar cel suprem), dragoste de neam si tara cam asta e armata.
Esti sigur? pe mine chiar ma intereseaza. tu ai facut liceul militar? cu ce note se intra? este concurenta?
Voi reveni in seara asta mai pe larg.
Paai. din cate stiu de la prietena mea poti : politist, la vama, militar sau ceva de genuu .in special politist
Nu iesi nimic.Fratele meu la facut >Acum face academiamilitara Nicolaie Balcescu sibiu si de aici trebuie sa faci masterul si inca o facultate alternativa si dreptul appoi iesi capital locotenent etc.