| baru a întrebat:

Ce avem in comun, cei de pe TPU? Faptul ca raspundem la intrebari ne ajuta pe noi, sau noi cautam sa-i ajutam pe altii? Cautam cu adevarat sa ajutam? Sau de fapt, urmarim funditele, si sa aratam ce grozavi suntem, sau ce capabili?

Răspuns Câştigător
| yumeee a răspuns:

Păi. în primul rând, nu suntem cu toţii la fel. Unii au impresia că par "nuştiucum" având nu ştiu câte fundiţe... deşi eu nu pot înţelege asta. Exemplu: mulţimea de useri TPU care după ce răspund la o intrebare cerşesc fundiţa. Când am intrat pe site-ul ăsta, credeam că fundiţele alea pot fi schimbate în bani, sau ceva, din moment ce toţi le cereau...
În al doilea rând, sunt convinsă că la întrebarea ta cu toţii vor răspunde că ei nu caută fundiţe, ci doar vor să ajute, indiferent de care este adevărul.
Dar sunt mulţi, mulţi useri care sunt cu adevărat aici să ajute şi să fie ajutaţi, nu să vâneze apreciere. Aşa ar şi trebui să fie.
Ceea ce vreau eu să spun e, cred, că site-ul e împărţit în 2. cei care nu au maturitatea necesară să conştientizeze că cerşind fundiţele alea nu câştigă nimic, şi cei care sunt aici să fie de ajutor, să discute cu persoane similare, să fie ajutaţi, etc.

13 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Căutăm să ajutăm. Cu ce mă ajută pe mine o fundiţă? Cu ce mă ajută că alţi văd ce grozavă sunt eu? Îmi aduce mie vreoun beneficiu real? Nu, nu îmi aduce nimic! Deci? Baftă!

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

Eu unul caut sa ajut.Nu ma intereseaza fundele sau fundoaiele cum spun unii de aici.

| keytao a răspuns:

Eu cind raspund la o intrebare incerc sa ajut pe cel care a pus intrebarea si tot odata mai invat sau aflu cite ceva nou. despre fundite ...cred ca este o banalitate, si am vazut ca mai sint si "cersetorii " de fundite...

| ClaudiuN a răspuns:

Cum zice si Gânduri albe, cu ce ma ajuta funda? Ma intereseaza sa ajut, daca pot, vad multi care cer fundita parca e hrana.

Anyway, bafta!

| Flav a răspuns:

Erau vremuri cand nici nu se pomenea de fundita, adica vremurile frumoase ale TPU-ului, nu amurgul Bacovian ce se asterne acum.
Ce avem in comun? Nu stiu. Sunt curios doar ce-am in comun cu RalucaTpu.batting eyelashes

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu pot sti cu adevarat cum sunt altii, dar eu caut sa ajut. In acelasi timp invat si eu, in diferite domenii ce nu-mi sunt familiare si chiar in domeniul meu de activitate, respectiv cel juridic. Eu ma cunosc cel mai bine si stiu cum sunt, nu urmaresc fundele, daca raspund foarte bine si ajut pe cei care pun intrebarile ele vin aproape de la sine. De altfel, la fel ca pe site, ajut si pe cei care imi scriu direct pe privat, nu fac nici o deosebire. Numai bine!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cand incerc sa ajut o persoana, fac tot posibilul sa fiu inteleasa si bineinteles cu greu ma abtin sa nu ironizez intrebarile stupide puse de pustii de 9-15 ani care si-au inceput viata sexuala si se vaita de consecinte. Daca fundita aia ar avea valoare sentimentala sau in dolari, probabil m-ar ajuta. Pentru mine fundita este un fel de "multumesc" sau un "bravo". Cand vad ca am primit ma bucur ca sfatul meu a ajutat pe cineva.

pa, pa.

| Barajag a răspuns:

Eu una, nu am intrat sa adun fundite(nu ma incalzesc cu nimic), ci chiar sa ajut, sa invat de la altii, acest site ma face sa ma simt binehappyBafta!

| baru explică:

Va multumesc tuturor, pentru raspunsuri, Sunteti, minunati.

| Roby67 a răspuns:

Sunt eu singurul care raspunde numai pentru a primi o fundita? Eu raspund numai pentru fundite, de fiecare data cand primesc una ies afara in strada si strig in gura mare "am primit inca o FUNDITAAAA" (vecini mei nu inteleg ce spun dar nu ma intereseaza)winking
P. S. In ziua de azi cand ma intreaba cineva pe strada "cum ajung la...", ii spun "daca imi dai fundita, te ajut alfel NU"winking happy

| ThePinkPanther a răspuns:

Eu citesc intrebarile unora deoarece ma intereseaza subiectul si vreau sa ajut sau in unele chiar ma regasesc si vreau sa aflu raspunsul la problema. Sincer nu stiu la ce sunt folosite funditele deoarece nu prea intru des pe TPU si nici nu-mi dau seama de ce este asa de obsedata lumea asta de ele...

NOname
| NOname a răspuns:

Si eu sunt aici ca sa ajut si ca sa invat ceva nou, sa aflu si alte pareri, sa socializez, sa mai rad putin. Chiar ma simt foarte bine pe TPU (in 99, 9% din cazuri). Aici am descoperit multi oameni de valoare, care merita tot respectul meu.