| saturday10 a întrebat:

Ce cadou wow as putea sa-i fac unei profesoare extrem de speciale? (suntem in jur de 50 de persoane care ar pune bani, daca nu si mai multe). E profa de muzica si e o persoana extrem de simpatica si optimista si adora cand vede cat de mult o apreciem. Pe langa tort, flori si urari, am vrea sa-i mai luam ceva sau daca nu gasim ceva super, luam mai multe chestii. Idei?

7 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Un stilou/pix (sau set cu stilou si pix) "de firma"... Cu asta cam dai gata orice profesor. Daca puneti mai multi bani e perfect, pentru ca preturile sunt destul de piperate. Recomand Parker sau Montblanc (sunt multe alte firme din care se poate alege). Mi se pare ca gasesti si pe Emag.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un instrument muzical pe care sigur și l-ar dori, fiind profesoară de muzică happy

| MadHOuse a răspuns:

O diploma cu titlul:cel mai bun profesor, iar pe spate urari din partea tuturor elevilor din clasa...
O poezioara inramata intr-o rama eleganta si o felicitare cu niste cuvinte scrise din suflet.
Un instrument muzical.

| saturday10 explică (pentru MadHOuse):

O sa-i facem un fel de carte cu urari si desene si poze de la fiecare, iar instrumente stiu ca nu i-ar trebui, pentru ca ne-a zis.

| MariaLarissa a răspuns:

Sa ii cantati ceva frumos!

| cineva312 a răspuns:

Un flautwinking

| saturday10 explică (pentru cineva312):

Este flautist, asa ca are unullaughing