anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce caiete sa imi iau cand incepe anul scolar? studentesti sau mici tinand cont ca sunt in a9a? Oare sa imi mai iau si coperti?

6 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
La materiile serioase, în mod sigur vei avea nevoie de caiete studenţeşti. Poţi să cumperi şi două-trei caiete mici pentru materiile gen religie sau desen, în cazul în care faci aşa ceva. Dacă pui coperţi sau nu rămâne la latitudinea ta. Eu de obicei pun, pentru că arată mult mai prezentabil, însă nu e obligatoriu acum.

| AdelinaC a răspuns:

La liceu nimeni nu mai poarta coperti la caiete, asa cum nici cu stiloul nu se mai scrie.Par mai utile copertile in sensul ca iti protejeaza caietele sa nu se rupa dar te incurca rau,mai ales cand vrei sa indoi caietul sa mereu se desprinde, nu ai rabdare mereu sa le aranjezi la loc, etc

| TeIubesccc a răspuns:

laughing Poate ca iti vor spune profesorii. Daca nu au preferinte inseamna ca nu conteaza pentru ei pe ce scrii atata timp cat scrii.

| fluturasul a răspuns:

Si studentesti si mici. de obicei la materile importante profesorii o sa insiste pe caitele studentesti dar la cele mai nesemnificative cel mai probabil o sa va spuna sa nu ii intereseaza ce caiete aveti si atunci poti sa profiti de ocazie sa iti mai usurezi ghiozdanul

| uffye a răspuns:

Eu sugerez caietele studentesti, cel putin pentru materiile importante, cat despre coperti.eu nu mai folosesc de mult, desi sunt cica "utile"

| ddora a răspuns:

Caiete stundentesti in mare parte, dar trebuie sa vezi si ce pretentii au vitorii tai profesori. iar in legatura cu copertile depinde cat esti de ingrijit si daca iti place sa ai lucrurile in ordinu. succes la liceuhappy