Buna! Acum citesc o carte numita "Laleaua neagra" de Alexandre Dumas si este super! O sa citesc dupa ca termin aceasta carte "Coliba unchiului Tom" de Harriet Beecher-Stowe.Eu iti recomand sa citesti ceea ce sti...sau ceea ce ai vrea sa fii! Spre exemblu mie imi plac cartile Fantasy deoarece as vrea sa traiesc si eu intr-o astfel de lume, daca esti suparata si nelinistita ai putea citi carti care sa iti mangaie sufletul, intamplari ce nu a doborat anumite personaje. Daca esti mai visatoare poti citi romane de dragost! Pupici:*
Acum am citit un capitol din david copperfield de charles dickens si imi place, mi se pare o carte buna.
Fortele Raului Absolut: Invocarea, Revelatia, Rafuiala de Kelly Armstrong. sunt geniale!
Iti recomand o carte superba iubita mea sputnik de haruki murakami. daca ai putea sa o gasesti ar fi superb.te pup:*
Pai eu termin "Jurnalele Vampirilor - Jurnalele lui Stefan - Nesatul", de L. J. Smith e superba!
Roxii cartile alea le-am cumparat si eu, si dupa ce termin jurnalele vampirilor ma apuc sa citesc si eu fortele raului absolut
Acum citesc Maytreyi de Mircea Eliade.O porcarie de carte
Cartile mele preferate sunt:
Khaled Hosseini-Vanatorul de zmeie
J.D.Salinger-De veghe in lanul de secara
F.M.Dostoievski-Crima si pedeapsa
Trei carti extraordinare, greu de egalat.Pace!
Dumnezau crima si pedeapsa o am si eu acasa, am citit cateva pagini, dar nu mi s-a parut interesanta.Imi poti zice in mare despre ce e vorba?