Marile Sperante de Charles Dickens
Jane Eyre de Charlote Bronte
Sacru si Profan de Mircea Eliade
Toate sunt pentru facultate
Weekendul ăsta am de învățat cum să folosesc datele care vin de la un API, mai exact obiecte. Deci citesc documentația aferentă implementării unor funcții, care au la bază transmiterea și primirea de date. Cărți n-am citit niciodată, mă plictisesc repede.
Diseară mă apuc de Tyll, dar nu cred că o termin weekend-ul ăsta.
Tu ce citești?
In prezent citesc,, Obiceiuri atomice"de James Clear.E o carte care te invata sa iti organizezi timpul si prioritatile in viata de zi cu zi.
O recomand tuturor userilor de pe acest site.
Ma pregătesc sa ma duc cu bicicleta afară in parc am dormit bine azi mai ales aseară nea nenorocit pe toți neau băgat astia 12 ore iarăși sa dea Dumnezeu sa fie mereu asa amin amin amin
Ne-a pus doamna la mate sa citim:"Domnul Goe". Stiu ca pare penibil, avand in vedere ca ea e profesoara de mate, dar e si diriginta noastra si poate de aia.
Evident,cum nu?
Da, eu am multi prieteni cititori, dar intr-adevar sunt oameni cu studii, care nu stau in mediul rural si au locuri de munca peste medie.
Ai macar viata sociala gen?
Ce treaba are viata sociala cu cititul, gen? Oamenii au hobbi-uri in general, de ce se pune problema de viata sociala doar cand vine vorba de citit? Alti oameni citesc in loc sa stea pe TPU ca tine, mare chestie.
Esti penibila.
Cititul nu are niciun beneficiu iubire, doar iti strica ochii, plus ca esti considerat ciudat daca citesti carti vtm
Vai de capul tau. Din contra, cititul e relaxant, iti pune mintea la contributie, it dezvolta empatia, vocabularul, dar chiar si asa, e o pasiune, NU trebuie sa aiba niciun beneficiu. Ciudat esti considerat daca citesti de oameni cu 4 clase.
Pai si atunci ce sa mai zici de aia care citesc carti in fiecare zi si tot analfabeti functionali sunt, daca stii ce inseamna
Tu habar nu aveai ca exista oameni care mai citesc, dar acum stii ca aceeasi oameni sunt analfabeti functionali? Daca ai deschide si tu o carte din cand in cand poate n-ai mai fi atat de ilogica
Eu
Noi astia mai inteligenti, care dorim sa nu ne balteasca mintea, da?
Da da sigur esti tu inteligent
Vezi ca ai uitat virgulele si punctul de la final, mamicuta.
Bineînțeles
Taci, fa, analfabeto, ca aici vorbesc intelectuali.
Nu-mi mai place si nici rabdare nu mai am, decat sa citesc in sila mai bine nu citesc.
Oamenii stau ore insir pe social media, TPU si alte site-uri de pierdut vremea si se plang ca nu au timp ))
Aveti timp cacalau, aveti doar alte prioritati, nu mai fiti ipocriti, asumati-va ca nu va place sa cititi si atat.