| DreamAutopsy a întrebat:

Ce carte imi recomandati sa citesc IN 2 ZILE I don't want to see

E tema mea la romana si trebuie sa fac rezumatul la o carte, sunt in clasa 9, ce carte sa citesc?

Răspuns Câştigător
| AlxMro a răspuns:

Daca ai capacitatea de a citi foarte repede si de intelege la fel atunci iti recomand Maitreyi sau Mara. Alta posibilitate. Cartea nunti care e destu lde mare si o sa-ti foloseasca in a 10-a sau ceva mai simplu La tiganci(Mircea Eliade). Mentionez ca sunt tot cls a 9-a

4 răspunsuri:
| dandelion a răspuns:

"Maitreyi" de Mircea Eliade
"Nuntă-n cer" de Mircea Eliade
Sincer eu nu prea iubesc literatura română dar acestea m-au impresionat mult. Mai ales că sînt de dragoste.

Încă mi-a plăcut si romanul "Ion" de Liviu Rebreanu
Însă e prea voluminos (vreo 400 pagini) pentru clasa a 9-a, dar merită citit si ăsta. E luat din viața reală. Încearcă! Succese!

| Ford a răspuns:

(pai exista intotdeauna si varianta copiatului adica sa iei de pe net un rezumat dar nu e de preferat )Pentru clasa a 9-a.Mara...dar cum a zis si baiatu'\fata de mai sus ar insemna sa citesti repede si sa poti retine ce citesti.Eu unul nu prea trebuie sa stau sa memorez ce citesc imi aduc pur si simplu aminte la final ce am citithappy

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Amintiri din copilariehappy

| Enma a răspuns:

Eu am citit mara si mi-a placut mult... da bine eu mi-am imginat perfect momentu ala cand se sparege geamu ea e acol el o vede totu se intampla ca din senin plus ca e o mare invatatura acolo natl desi o iubea atat de mult pe persida la inceput ea nu stia ce sa faca cu timpu el se schimba enorm din cauza prietenilor familiei efectiv parca toti aveau ceva cu el urmand ca ei doi sa plece altundeva isi deschid o afacere ceva gen un bar o carciuma cum ar veni pe vreme aia ei se cearta urat se bat efectiv la un moment dat o lasa cu un copil intr-un sarfasit dupa ce ea il implora si il calareste in bataie ca nu se gandeste si la sufletu ei laughing e o carte superba daca ai profa si mai e si sentimentala o cuceresti perfect daca ii spui ca ai citit cartea asta sentimente e putin spus... e ceva inteles numai de indragostiti cum azi se saruta si maine se urasc exact cum tiam spus in care sentimentu ala e nespus de controversat cum de la o poveste aproape minunata deprinsa de cei doi faptul ca el o iubea enorm iar ea nedescuiata la minte nu stia daca cu el trebuie sa fie avand in vedere ca tot satul facea oribil o rusine enorma pentru ei pe vremea aia odata ce ea il accepta descopera ca ei chiar nu pot fi impreuna acolo si dintr-o data de la visu ala frumos ala lor cu multi copii spre sfarsitul carti tragic si cu mama ei sunt multe de spus dar daca ii spui ceti zisai eu acum o dai pe spate iti spun sigur