| InvizibLeUser a întrebat:

Ce carte interesanta imi proputeti? romane sau. orice n-ar fi... scrisa de un scriitor roman. va rog imi trebuie urgent. dau funda si vot, mersy de atentie

Răspuns Câştigător
| MissSunshine_9230 a răspuns:

Depinde cati ani ai... mie mi-a placut foarte mult Marin Preda cu,, Cel mai iubit dintre pamanteni" e un roman mai stufos (are 3 volume) dar merita citit. De asemenea, mi-a mai palcut de la Marin Preda,,Delirul" care e putin mai mic. Daca vrei ceva mai nou (dar mai spre politic) poti sa citesti Andrei Plesu,,Obscenitatea publica" sau Daniel Barbu,,Bizant contra Bizant" sau un om care-mi place mie mult Neagu Djuvara (poti sa citesti orice - e genial) sau Emil Cioran. Daca e sa luam si partea feminina a literaturii mie mi-a placut Ileana Vulpescu (orice - scrie fain), Rodica Olog Brasoveanu,,Cianura pentru un suras",,, Buna seara Melania" sau Hortensia Papadat Bengescu,, Concert din muzica de Bach". Din randul romanelor de terminat urgent (in maxim 1 seara) mi-a placut foarte mult Baltagul happy.

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Viata pe un peron" O.Paler

| bebetho a răspuns:

Maitreyi - Mircea Eliade

| EternaLove a răspuns:

"Padurea spanzuratilor" de Liviu Rebreanu

Răspuns utilizator avertizat
| taniushka a răspuns:

Mihail sadoveanu ''fratii jderi''
Liviu rebreanu ''ion''
Moara cu noroc
''frunze de dor'' (super) de ion druta
Padurea spinzuratilor

| Lory407 a răspuns:

Baltagul de Mihail Sadoveanu...e un roman scurt si interesant happy

| 0anaLovesHIPHOP a răspuns:

Scrisoare de dragoste- Mihail Drumes

| InvizibLeUser explică:

Pentru 13 ani si minimum 200 pagini dar cred ca asta este prea putin. mersy mult

| ruxi1728102 a răspuns:

Incearca orice de eliade mi se pare un scriitor foarte bun."domnisoara christina" e interesanta poate iti place, e putin thrillerwinking

| zalisa a răspuns:

Păi
depinde de gusturile tale
moromeții e o carte foarte bună, ți-o recomand
nu te limita doar la scriitori români, ai putea încerca să citești din cei străini, ca
dostoievski (frații karamazov, idiotul)
și alexandre dumas(scrie foarte frumos)
în general, mie îmi plac foarte mult rușii big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Intră pe http://lecturirecenzate.ro/ şi alege! Succes!

| AndaAndutZa20 a răspuns:

Eu am citit twilight Toate volmele... ai putea incerca și tu

| mariabianka1_1468 a răspuns:

Hector malot-singur pe lume -640 pagini sper sa
te ajute

| InvizibLeUser explică:

Nu pot scriitori starini pentru ca invatatoarea mea spus sa citesc din literatura romana, am citit twilight si alte carti de scriitori straini si imi plac extraordinar si de aceea cer ajutorul vostru, nu prea citesc carti din literatura romana. mersy mult la toti