Hm... mie îmi place foarte mult ''Iliada'' de Homer. E o carte care, ce-i drept, se citeşte greu, dar e foarte interesantă şi frumoasă.
Dacă e să-ţi spun cartea mea preferată, atunci... eh, păi nu prea mă pot hotărî între toate cărţile pe care le-am citit
O carte pe care nu o voi uita cat o să traiesc eu este "Amintiri despre viitor" de Erich von Daniken.
Khaled Hosseini-Vanatorul de zmeie
E si greu sa gasesc niste cuvinte pentru a descrie cat de geniala e cartea, din primul, pana in ultimul cuvant.Te invata despre viata in 300 de pagini cum nu inveti nici in zeci de ani, pe cont propriu.
Multumesc tuturor. Sunte-ti grozavi, le voi citii pe toate cu mare drag Multumesc inca o data. De asta aveam nevoie
Invitatie la vals-Mihail Drumes
este o poveste de dragoste foarte interesanta si foarte miscatoare.e cartea mea preferata si cu siguranta o voi citi cu mare drag si peste cativa ani
Boy in striped pajamas; Tess si mayor of casterbridge. Eu le-am citit in engleza si m-au impresionat foarte tare. Poti cauta si variantele in romana, sigur sun. Spor!
Manifestul comunist al lui Karl Marx... e absolut geniala, mai ales dacă ai vreo tangenta cat de mica cu politica.
Brujo y los chamanes.
Explica amanuntit despre vrajitorii si samanii din America Latina. Despre culturi, religii etc.
iuliaaa_8865 întreabă: