| kindness a întrebat:

Ce carte v-a placut cel mai mult? Care este cartea de care nu ati fi vrut sa va mai dezlipiti si care v-a impresionat de v-a miscat? o carte pe care nu o veti uita. care anume? cateva cuvinte despre carte, daca se poate;

11 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Hm... mie îmi place foarte mult ''Iliada'' de Homer. E o carte care, ce-i drept, se citeşte greu, dar e foarte interesantă şi frumoasă.

Dacă e să-ţi spun cartea mea preferată, atunci... eh, păi nu prea mă pot hotărî între toate cărţile pe care le-am citit

Elianna
| Elianna a răspuns:

O carte pe care nu o voi uita cat o să traiesc eu este "Amintiri despre viitor" de Erich von Daniken.

| Dumnezău a răspuns:

Khaled Hosseini-Vanatorul de zmeie

E si greu sa gasesc niste cuvinte pentru a descrie cat de geniala e cartea, din primul, pana in ultimul cuvant.Te invata despre viata in 300 de pagini cum nu inveti nici in zeci de ani, pe cont propriu.

| kindness explică:

Multumesc tuturor. Sunte-ti grozavi, le voi citii pe toate cu mare drag happy Multumesc inca o data. De asta aveam nevoie happy

| narcisa a răspuns:

Invitatie la vals-Mihail Drumes

este o poveste de dragoste foarte interesanta si foarte miscatoare.e cartea mea preferata si cu siguranta o voi citi cu mare drag si peste cativa ani

| robyiyo a răspuns:

Boy in striped pajamas; Tess si mayor of casterbridge. Eu le-am citit in engleza si m-au impresionat foarte tare. Poti cauta si variantele in romana, sigur sun. Spor! tongue

| Artegor a răspuns:

Manifestul comunist al lui Karl Marx... e absolut geniala, mai ales dacă ai vreo tangenta cat de mica cu politica.

| mefree2fly a răspuns:

Pasarea Spin - Colleen Mccullough. O carte superba, emotionanta, captivanta

| iryna_4737 a răspuns:

Winnetou,karl May

| HoneyCocaine a răspuns:

Brujo y los chamanes.
Explica amanuntit despre vrajitorii si samanii din America Latina. Despre culturi, religii etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se putea sa nu pomeneasca cineva de Drumes?laughing