Citeste recenziile de pe http://www.cartidecitit.ro si alege-ti ce carti ti se potrivesc. Lectura placuta!
Rosu si Negru; Cel mai iubit dintre pamanteni, Roxelana si Soliman; Enigma Otiliei; Enigma la mansarda; Maitreyi; La tiganci; Matase frantuzeasca; Femei; Cu ochii mintii;.etc
Prin sutele de carti pe care le-am citit cele mai bune si cele care m-au marcat si mi-au facut o perspectiva asupra viitori si a intregi realitati sunt :
-Omult invizibil de Wells
-David Copperfield de charles dickens, cartea asta ti-o recomand
-Alchimistul de Coelho ( am uitat cum il chema, parca paolo cohlio, am uitat ca, cartea era imprumutata )
Visele lui Einstein de Alan Lightman
-Si urmeaza sa citesc Ciocoi vechi si noi, si cartea asta ti-o recomand deoarece iti explica viata parvenitilor ( oameni saraci care au devenit bogatii si au uitat de unde au plecat precum Monica gabor, fosta Columbeanu )
-Calitati si defecte de numai stiu cine a scris-o, iti arata mici fraze, propoziti precum : Nu esti un om rau atat timp cat in lume este unul si mai rau decat tine, asta e ce-mi mai amintesc din cartea aceea.
Pai Vrajitorul din Oz, Ocolul pamantului in 80 de zile, Eroii de la Termopile.
Uite mai bine la cartile scise de Joul Verne, cel maimmult mi-au placut. Sper sati placa si tie.
Cateva carti care mi-au placut mie:
-Coliba unchiului Tom
-La Medeleni
-Lorelei
-Alchimistul
-Ultima noapte de dragoste prima noapte de razboi
-Invitatie la vals
-De veghe in lanul de secara
-Singur pe lume
-Micul Print
Toate cartile de Jules Verne si cartea Cei Trei Muschetari.Sunt de aventura dar si comice. Sper sa iti placa.
Am terminat de citit Insemnarile unei pustoaice. Este o carte absolut suuuper, captivanta si mai ales potrivita pentru vremurile acestea. O recomand tuturor celor care ar vrea sa citeasca o carte buna si nu stiu care. O gasesti aici - http://www.librex.ro/......8044-05-7. Astept cu nerabdare si urmatoarele volume!
Ceau... eu am citit Jurnalul unui pusti 1.2.3.4 si Insemnarile unei Pustoaice toate sunt superbe sincer eu le-am vazut in magazin si mi le-am placut enorm eu cred ca ti-ar placea :* Sper ca ti-am fost de ajutor :**
Uite cateva carti frumoase:
-Micul Lord
-Singur pe lume
-Adventurile pe mare si pe uscat ale baronului de Von Muchhenoon
-Ciobanila
-Odisea
-Elada
-Ileiada
-Zei Greciei
-Cirearii(toate cele 5 volume)
-Castelui fetei in alb
-Unde fugim de acasa
Acestea mi-au placut mie, sper ca te-am ajutat!
Fundita!?
Maya_6425 întreabă:
Olycykaingerash întreabă:
anonim_4396 întreabă: