Uite, citeste Hector Malot - Singur pe lume. Chiar daca e o carte mai de copii, iti garantez ca impresioneaza la orice varsta. O poveste emotionanta a unui copil care-si cauta familia. O poveste despre oameni si viata, despre curaj si speranta.
Margaret Mitchell " Pe aripile vantului ", Lev Tolstoi " Anna Karenina "
Lectura frumoasa! E pentru tine!
Buna
Apararea lui Galilei-Octavian Paler
Yakuza Moon- Shoko Tendo
Scrisoare de dragoste- Mihail Drumes
Nu prea imi vin altele in minte acum
Mi-a placut mult Fata sălbatică-Linda Newbery. Are un final neasteptat si ramai cu un sentiment straniu dupa ce ai terminat-o. Eu ti-o recomand pentru ca e o lectura usoara, frumoasa si interesanta.
Mihai Strogov-Jules Verne
Aventurile lui Oliver Twist-Charles Dickens
Adela-garabet ibraileanu
Cişmigiu et. Comp-Grigore Băjenaru
charles dickens-marile sperante
charles dickens david copperfield
"m-am hotarat sa devin prost" de martin page. In ciuda titlului este o carte minunata care iti va da de gandit
Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Down
The Floods(Familia Puhoi) ,
Torturati-l pe artist
Cismigiu et. Company
Harry Potter (toata seria.)
Camp Creepy Time
Seriile "Viata langa un vampir"
Arcasul Verde
Cirque Du Freak
The Anomalies
Slam
Dracula
Vraciul
Taramul Fagaduintei
Ma dau in vant dupa cumparaturi. si cartile care urmeaza dupa.
Ciresarii
si cam atat. nu mai imi vin in minte
Iti recoman Harry Potter (toate 7 volume), Cea din urma zi a unui condamnat de Victor Hugo, Robin Hood de Henry Gillbert, Draga John de Nicholas Sparks. Daca nu gasesti cartea la Draga John este filmul, Dear John .
Toate cartzile Harry Potter
La rascruce de vanturi
Mandrie si prejudecata
Jane Eyre
Mizerabilii
Crima si pedeapsa
Dracula-Bram Stoker, Ion Luca Caragiale-nuvele, Toate panzele sus-Radu Tudoran, Enigma Otiliei-Gorge Calinescu, Jules Verne, Winnetou-Karl May...si multe altele, eu in general citesc cartile de la adevarul
Citeste cartea bruta de guy des cars o carte ffbuna pe care ti-o recomand.sidaca iti plac politiste iti recomand inamicul public numarul unu de horia tecuceanu.sunt 2 carti care mie mi-au placut ff mult. ceva de genul canu le mai lasi din mana. sper ca ti-am fost de ajutor
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: