Eu de la tata am cele mai bune recomandări de cărți.
Contele de Monte-Cristo
Ascanio
Regii blestemați
Jane Eyre
Și multe altele.La mine s-a transmis pasiunea pentru lectură.
Au citit cam orice aveau prin biblioteca. Nefiind prea multe cai de a-ti ocupa timpul pe vremea lor, s-au refugiat in carti.
De toate-romane, volume de versuri, carti de filosofie si psihologie, cronici de teatru/opera, recenzii ale cartilor nou aparute, carti tehnice din domeniul lor (sunt amandoi ingineri si profesori la Universitatea Tehnica. Amandoi parintii mei au citit si citesc enorm, avem o biblioteca imensa de vreo 10.000 de volume (adunate de trei generatii-bunicii materni, parintii mei si eu).
Ma refeream la mama mea.
Mama citeste romane istorice de dragoste, iar tata se uita la seriale coreene x.x
.al meu la seriale indiene
op - dezvoltare personală, singura de care îmi aduc aminte îi puterea magică gândului de Schwartz, am luat-o pentru mine și a citit-o ea, mama, eu doar jumătate {
Nu ti-a placut? de n-ai finisat-o
Al meu se uita la americane mai intai si o lua pe sora-mea peste picior ca se uita la turcesti. Apoi nu mai avea ce sa vizioneze si s-a luat de turcesti, dupa care de coreene. Cateodata asculta fara casti in casa xD mori de ras.
. mi-a plăcut ce am citit din ea, oarecum, nu prea-i genul meu de carte
hai mă, nu-s chiar așa nașpa... serialele coreene
Privesti si tu?
.acum mult timp, ceva de genul
https://www.youtube.com/watch?v=dQPOkyFrhoA
începea înainte să plec la școală
Serios )
Salutare! Mama si mamaia mea citesc carti ce au legatura istorică ce implică si războaie si altele.
Isvziwbdj întreabă: