Ion- M. Sadoveanu, Morometii-Marin PredaPadurea Spanzuratilor-L. Rebreanu, Maytrei-M. Eliade, De veghe in lanul de secara-numai stiu cine, .si mai sunt si altele
O gramada... incepand cu Concert de muzica de Bach cartea care mi-a mancat zilele (nu am putut sub nicio forma sa o citesc si in a XII era sa ramant corijenta pentru unica data la o materie) pana la cel mai iubit dintre pamanteni, trecand prin Enigma Otiliei, Ion, Crai noi de curte veche, La Medeleni, Elevul Dima..., Ciresarii...
Daca vrei o sugestii.incearca
Anna Karenina.de Lev Tolstoi.
Oamenii de paie de Michael Marshall
Veronika se hotaraste sa moara de Paulo Coelho
Povestea tarfelor mele triste - Gabriel Garcia Marquez
De ce fierbe copilul în mămăligă - Aglaja Veteranyi
Papillon de Henri Charierre
...incearca`le pe toate!
Morometii va ramane in topul meu, apoi Enigma Otiliei, Ion, Ultima noapte. si multe altele. Avem scriitori talentati!
Acum mi s-a facut pofta si am sa ii mai recitesc
Cel mai iubit dintre pamanteni, mi-a placut foarte mult, insa sunt foarte multi autori pe care ii citesc cu placere, fac aici referire la cei romani.
In viata mea nu am citit nicio carte de vreun autor roman.Consider ca cele mai bune carti vin din literatura Rusa, niste capodopere exceptionale, nu e nevoie sa dau exemple, iar cand vreau sa ma relaxez citesc Agatha Christie, un adevarat maestru al romanelor politiste.
Anonim08032000 întreabă:
cruxy întreabă: