Tatuajul negru-Sam entvoven: este despre o lume misterioasa, unde protagonistii ajung prin intermediul unui tatuaj care este blestemat.
Ruinele - Scott Smith: asta doar daca iti plac cele horror, si in plus cartea are cateva pasaje erotice, sa zic asa
Paianjenul ataca-R. L. Stine: un aparat gasit intr-o casa abandonata da toate planurile peste cap pustiului care l-a gasit.Si se pare ca pozele pe care la face aparatul indica viitorul...
Maini inzestrate-Ben carson: asta este o carte medicinala, prezinta viata unui doctor neurochirurg-ti-o recomand cu caldura.
Mult spor la citi!
Shogun, Tai-Pan, Nobila Casa. Toate fac parte din aceeasi serie. Foarte frumoase dupa parerea mea.
Toate cartile din seria Twilight(Amurg) prima este cea pe care am mentionat-o si urmatoarele:New Moon(Luna Noua), Eclipse(Eclipsa), Breaking Down(Zori de Zi). spor la citit, sper sa-ti placa
Nu stiu cati ani ai; dar as putea sa iti recomand :
1.CIRESARII (autor C-tin Chirita)
2. orice roman de Jules Verne(aici ai si destul SF!)
3. Cei trei muschetari (Al. Dumas)
4. Mizerabilii (Victor hugo)
Daca as stii mai multe despre tine ti-as putea recomanda si alte carti; dar cred ca astea ajung pentru vara asta.
Bravo tie fie si doar pentru ca vrei sa citesti, lucru tot mai rar la tinerii de azi!
Spor la citit.
Cărţi SF care merită citite, dacă nu ai făcut-o deja-Isaac Asimov-Cavernele de oţel, Soarele gol, Roboţii de pe Aurora(printre altele), Frank Herbert-seria Dune, Philip K Dick-Ubik, Vânătorul de recompense, Omul din castelul înalt, Poul Anderson-Operaţiunea Haos, Patrula timpului, Coridoarele timpului, Alexei Panshin-Ritual de trecere, Kate Wilhelm-Unde cândva suave păsări cântătoare, William Gibson-Neuromantul, Lumina virtuală, Robert A Heinlein-Stea dublă, Infanteria stelară, Roger Zelazny-Domn al Luminii, Nemuritorul, Gordon R Dickon-Lup şi fier, Furtună de timp, Walter Jon Williams-Supercablat, Sebastian A Corn-2484 Quirinal Ave., Dan Doboş-trilogia Abţia, Cole Perriman-Insomnimania, Philip Jose farmer-seria Lumea Fluviului, Ursula K LeGuinn-Lumea lui Rocannon, Mâna stângă a întunericului, Arkadi & Boris Strugaţki-Picnic la marginea drumului, Brian Aldiss-Helliconia, Gerard Klein-Seniorii războiului, Gambitul stelelor, Sceptrul hazardului, Bernard Weber-Thanatonauţii, Orson Scott Card-Jocul lui Ender, Vorbitor în numele morţilor şi celelalte cărţi ale lui
Didi908 întreabă:
NuConteaza_3642 întreabă:
obiwankenobi întreabă: