Numai cu fica mea, Bruta, toata colectia Chic(sunt carti pentru 15-30 de ani care cu siguranta te vor incanta).
Deci mie mi-au placut mule carti. Ti-as recomanda cartea Game Of Thrones mi se pare cea mai buna carte. Este si un serial pe HBO dupa aceasta carte. Spor la citit
Oscar si tanti roz de enric emanuel smith
Se respinge
Autor: Radu Jorgensen
Colectie: PROZA
Degetica
Colt Alb
secretul multumirii de harriet lummis smith FUNDITA
Ce gen de carti iti plac?
Ma rog uite o carte care implica mai multe genuri cred:"Jane EYre" da Charlotte Bronte.A fost o carte buna, sensibila, dar cuprinzatoare.
Acum citesc "cinci Purcelusi"-Agatha Cristie-nu rade de titlu e o carte politista buna.
De vaghe in lanul de secara-nu mai stiu autorul, dar e una singura, e o carte mai moderna care prezinta cateva zile din viata unui adoloescent exmatriculat care colinda orasul. poate ai citit-o aproape toti au auzit de ea.
o carte buna de citit vara a fost Via Mala-John Knittel
Citeste "Nunta in cer" de M. Eliade, sincera sa fiu a fost unicul roman care mi-a placut cu adevarat, problema e ca trebuie sa-l citesti atent, in liniste, daca vrei sa intelegi ceva.Incearca si "Tema pentru acasa" de N. Dabija.
Jurnalul unei pustoaice sua jurnalul unui pusti sunt usor de citit si amuzante
Bună! Intră pe http://lecturirecenzate.ro/ Pe prima pagină, jos, e o lungă listă din care poți alege conform vârstei tale.
Ti-as recomanda "O tragedie americana" de Theodore Dreiser, "Supusul santanei" de Nicolae Ciobanu, "Maytrei" de Mircea Eliade
vreauTotulSauNimic întreabă:
Sonnia întreabă:
Sjhxjcks întreabă: