| alexutza_1725 a întrebat:

Ce carti mi-ai recomanda? Mentionez ca nu reau sa fie de liceu. Am 13 ani. Nu vreau sa fie foarte grele, dar nici foarte usoare cu desene. Multumesc anticipat.

12 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Nişte cărţi frumoase şi captivante, uşor de citit-CS Lewis-Cronicile din Narnia, Maureen Johnson-13 plicuri albastre, Caroline Pitcher-Prăjitura de la ora 11, Băiatul şaman, Hilary McKay-Îngerul lui Saffy, Melissa Marr-Fascinaţie, Anna Dale-Şoptindu-le vrăjitoarelor, Sarah Prineas-Hoţul vrăjitor, Eoin Colfer-Lista cu dorinţe, Gary Kilworth-Attica, Katherine Paterson-Punte spre Terabithia

| anad a răspuns:

Iti recomand si romanul:"La Medeleni"de Ionel Teodoreanu.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nota Zero la purtare (Minulescu), Cuore - inimă de copil, Singur pe lume, Cei trei Muşchetari (cu tot cu seria "După 20 de ani").

Spor la citit.

| lolo23 a răspuns:

Elevul Dima dintr-a saptea, Trandafirul Alb, Ingerul Alb, Ciresarii, Castelul fetei in alb...sunt multe :::

| dienuk a răspuns:

Citeste, Ion, Mara, Enigma otiliei, operele lui shakespeare. astea sunt pentru liceu happy

| ღºioanaºღ a răspuns:

Aventurile lui Tom Sawyer
Goosebumps-Noaptea papusii
Goosebumps-Fantoma din vecini
(sunt carti de groaza pentru cei de varsta ta)
eu le-am citit si le ador :X

| Just kidding a răspuns:

Marry poppins love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seria Twilight(contine Twilight, New Moon, Eclipsa, Zori de zi)-scrise de Stephenie Meyer, Gazda-tot de aceiasi autoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seria Scoala de vrajitorie, Geno, Realitate imposibila, Binecuvantati animalele si copiii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste "Ciresarii". super ok pentru varsta ta...cat despre Ion, Enigma Otiliei si ce am vazut mai jos. din cate stiu eu, astea sunt deja carti pentru 15 ani in sus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cronicile wardstone, darren shan, goosebumps, vampiratii...eu am 10 ani, si tot le citescbig grin chiar si cele de 600 si ceva de pagini...

| luetA a răspuns:

Doi ani de vacanta de Jules Verne
Scoala Robinsonilor de Jules Verne
Robinson Crusoe de Daniel Defoe
Aventurile lui Hukleberry Finn de Mark Twain
Singur pe lume de Hector Malot
Tom Sawyer detectiv de Mark Twain
Tom Sawyer in strainatate de Mark Twain
Chemarea strabunilor de Jack London
Incearca daca ai posibilitatea sa citesti din cartile lui Jules Verne si Mark Twain, sunt toate foarte bune.