Cartile in care se impleteste introspectia cu tipare psihologice puternice si o poveste de dragoste mai neobisnuita, mai din alte vremuri.
Eu prefer orice prezinta fapte reale(legate de istorie,stiinta, descoperiri, etc).
Basmele si cartile de fictiune nici mie nu imi plac
Carti fantasy, s.f., horror si cateodata si istorice sau cartile ce trebuie studiate pentru scoala.
Ce scrie Dan Brown in special,sau cartile din care ma pot informa,gen biografie despre viata cuiva(Nostradamus,Hitler, Leonardo Da Vinci, etc)
In general imi place orice, dar ador genul horror, autorul meu favorit este John Saul si cartea pe care o citesc acum de la el se numeste "Casa De La Rascruce", ti-o recomand, e suuuper; Alta care minunata este scrisa de Sandra Brown si este numita "Copilul Nascut Joi"
Pai daca ai 11 ani, ti se potriveste Gavrosche Cosette. e perfecta cartea, despre realitate.
-ocolul pamantului in 80 de zile-Juler Verne
-o calatorie spre centrul pamantului-Jules Verne
-cartile cu Apollodor-Gellu Naum
-David Copperfield-Charles Dickens
-Oliver Twist-Charles Dickens
-Aventurile lui Tom Sawier-Mark Twain
-Huckelberry Finn-Mark Twain
-Singur pe lume-Hector Malot
-Iliada-Homer
-Odiseea-Homer
-Eneida-Homer
-
The Hound of the Baskervilles - Arthur connan doyle (cainele din Baskerville, e cu Sherlock Holmes)
Ciudat. Toate fetele asteapta feti frumosi pana la varste inaintate(am vazut si la 40).
Iti recomand Trainspotting, cred ca il gasesti prin biblioteci(dar nu scolare).