| BloodPrison a întrebat:

Ce chestii amuzante stiti despre profesorii vostriilaughing, sau ce chestii amuznte fac ei la ore...

11 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Pai eu am un prof la drept, cand da niste exemple isi pune numele lui ca exemplu " serban a violat nu stiu ce. daca il prinde nu stiu ce face. etc" si e foarte amuzant, uneori te gandesti daca chiar le face pe bune straight face

| Kesariona a răspuns:

Profu' de chimie se scarpina cu cheia de la dulap in ureche.Cand l-am vazut am crezut ca mor rolling on the floor). Profa de mate face "b" in loc de "2".Profa de romana de joaca cu creta ca si cu beep,profu de franca se scarpina in cap cand nu stie ceva sau nu e sigur, profu de isto e gay si-l iubeste pe Brad Pitt (#."Da e frumos Brad Pitt asta, asa-i? -> by el).Umm...Profu' de fizica mesteca guma la ora si ploscaie de ne vine sa murim de greata, profa de educatie (zic astia din clasa)se misca ca si cum ar dansa la bara, ...si cam atat. Daca mai imi vin in minte iti mai zic.
Piisu happy (&. Enjoy ^^ laughing)

| unknownn a răspuns:

Pai am unu care daca ne jucam pe telefon in ora sau ascultam muzica,repede sa vada si el ce telefon avem,ce facem pe el etc... daca ne jucam cu ceva, repede si el sa vada ce ii, de unde o avem...

| Christina_5671 a răspuns:

Prof de geografie:
Reproduceti tema va rog!

| Raton a răspuns:

A am nu stiu cate sati zic

cel de geografie are o mutra de hamster, si mereu arata cu degetul si spune,, Stiati asta?''
cea de biologie ii spunem mojo jojo
profa de romana vine uneori cu fermoarul desfacut la pantaoni
profa de desen e o piticanie majoritatea de la noi din clasa sunt mai inalti ca ea
laboranta are o voce de cand o auzi crezi ca esti in desene animate
iar profa de franceza e un fel de demon ceva mumie nu se stie sigur

| Chiti a răspuns:

Profu meu de istorie:

Profu:florica zi lectia!
FLorin:...
Profu:o luam altfel.te-ai pregatit sau nu?
Florin:nu prea
profu:asta este.imi pare rau...4
da sal auzi km zice imi pare raurolling on the floorrolling on the floor

| AudImagini a răspuns:

Isi ridica ochelarii cu degetul din mijloc

| Geeeo21 a răspuns:

Profa de tehno dupa tot ce spune repeta big grina?rolling on the floor
Profa de franceza este cea mia cea[a fost internata la nebuni, pe bune]si cateodata are niste apucaturirolling on the floor
Profa religie tot timpu' isi aranjeaza parul'
Profa de mate se scobeste in nasrolling on the floor
Cam atat:d

| Alleychan a răspuns:

Profa de mate vine intr-o zi la ora si se aseaza asa frumos pe scaun :
' ia ziceti ma smug nu-i asa ca sunt sexy balamuc? ' laughing sau. aveam noi un concurs la romana... si cica aia de mate : ahh smug ce bine ca nu e si la noi, ca la mate sunteti rupti in cur rolling on the floor.
Profu de geogra preda el asa frumos: ' Si acele locuri erau largite de la tata la fiu ' rolling on the floor
La ora de civica vorbim de mesaje profei cu prietenul ei rolling on the floor care ii trimite numai chestii gen : si. nu te mai supara pe altelesmug numai tu ma poti avea in pat rolling on the floorsi stam acolo cu ea si tot radem; o3.
Si multe altele.

| OmNom a răspuns:

Pai profa de mate zice : pai dati-o naibii de treaba eu zic ca am tras un semnal de alarma cand am zis ca anul ttrecut ati avut noti mai mari ca anul acesta
sau tot profa ce mate a mai venit intr-o zi si a venit tarziu cu un sfert de ora si rea cu parul zbarlt avea camasa scoasa din fusta si era atat de dezordonata ca niciodata si s-a balbait ca vroia sa ne spuna ceva apoi am ras ca a sunat telu il avea in buzunar si s-a speriat si cand a raspuns a zis : BUNA SEARA... ha ha ha toti am ras

happy happy happy happy happy happy happy

| sSeLL a răspuns:

Pai stiu ca profului nostru de fizica de multe ori iau facut profil pe net si il numeau cap de ciotka dar seamana cu un cap de gisca...deseori cinta la lectii Hei mambo mambo americano! toata scoala stie acest cintecbig grin...profesorului de educatie fizica cind vb ii ese din gura o lavina de saliva (foarte urit )mai ales cind bate soarele e naspa de totbig grin

Întrebări similare