Am descoperit un sos chilli vietmanez cica...imi place foarte mult.mai ales cu piept de pui fript...de ce? explozie de simturi pentru papilele mele
Delikat de legume, la copanele dezosate. Presarat condimentul pe carne, lasat cateva ore sa intre-n ea, si apoi gratarul. Iese suculent, delicios. Dar delikat-ul de legume il prefer in majoritatea felurilor de mancare, imi place gustul care il da mancarii.
Piperul si cimbrul....hmmm...pt k pur si simplu aceste condimente fac mancarea mult mai gustoasa si astfel mai pun si eu niste kg
E un amestec de condimente pe care il cumpar mereu cand am ocazia din Grecia - condimente pentru suflachi este ceva incredibil si il folosesc mai la toate mancarurile ( are oregano, cimbru, boia dulce, bucatele de ardei iute, rosmarin etc... nu contine sare)
Piperul alb.Il folosesc aproape la orice mancare (exceptand dulciurile) De ce? Mi se pare ca mancarea e mai gustoasa cu acest condiment.