Nu va da nimic, eu anul trecut nu mi-a dat nic. 1 Text la prima vedere, sa iei 1 verb, sa-l analizezi, sa faci o compunere cu verbu la trecut, si cam atat, si iti da exerciti
La examenul din clasa a 8 a nu ne da nici o compunere? Examenul ala pe care il dai si in functie de rezultatele examenului si media 5-8 intri la liceu, nu da nici o compunere? Si ce faci la textul ala la prima vedere?
Crede-ma ca media examenului de la mate si roamana se aduna cu media din clasa 5-8 totala, nu doar din examen asa am crezut si eu, dar sa adunat cu media generala 5-8, si eu am primit sa fac o compunere, ce rost are sa te mint?, cand eu am avut sa fac o compunere cu un verbt la timpu trecut?
Nu ma mir ca ai luat notele alea la examen......Omule la prima compunere se da din genul epic saul liric sau caracterizarea personajului sau mesaj text.A 2 a compunere e libera:sa descrii un peisaj, o intamplare sau sa zici parerea ta despre ceva ori sa arati ca fragmentul dat este nonfictional
Bine daca stii de ce ne mai intrebi? Eu va doar ti-am zis ce ne-a dat anul trecut.
Eu am intrebat ce credeti ca ne da, si ca sa fiu clara i-am intrebat pe cei care dau examenul anul acesta nu pe astia care nu stiu sa scrie, daca intelegi unde vreau sa ajung, si omule invata sa scrii.Lasa-le incolo de virgule ca toti avem probleme la pus virgulele unde trebuie, dar tu nici sa desparti cuvinetele cum trebuie nu stii.
Basm sunt sigura ca nu ne da deaorece s-a dat acum doi ani. Cred ca ne va da ori pastel, semnificatia titlului sau fabula sau schita.
La examen poate pica orice compunere... Ar fi trebuit sa stii deja asta. De exemplu: la model a picat semnificatia titlului la o poezie si la sesiunea pentru olimpici a picat caracterizarea personajului. Ce ar fi sa mai repeti la descrierea artistica?
Anul trecut s-a dat opinia despre semnificatia textului, nu sa analizezi un verb. Daca nu stiti, nu mai vorbiti prostii.
Ai grija la semnificatia unor semne de punctuatie.
Cred ca va da pastel, nu stiu de ce am aceasta impresie. sau macar sa dea fabula! cel mai bine ar fi sa invatam cate ceva despre toate!
Profesoara mea de meditatie care este o profesoara foarte buna si e interesata de examenul nostru a visat ca ne va cadea fabula. Oricum marti vom vedea ce va fi. Bafta marti la examen.
kkkk întreabă:
lovecats123 întreabă:
AnonymulCunoscut întreabă: