| cmarius93 a întrebat:

Ce credeti ca o sa se intample anul acesta la BAC? si ce credeti voi ca ar putea pica la Romana Subiectul al III-lea? eu am un presentiment ca o sa pice ori Morometii ori Luceafarul

13 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

E anul Caragiale dar s-a dat de prea multe ori si nu cred ca o sa pice asta. Ar putea pica Sorescu sau Petrescu. thinking Sau poezie pentru ca in modelul de subiect a aparut poezie. Ar fi aiurea sa pice caracterizare. In orice caz, bafta tuturor.
Numaratoarea inversa continua si panica se instaleaza treptat
Sa luam bacul odata apoi "eu vara nu dorm" laughing

| AngelBoy a răspuns:

Eu tin sa cred ca daca va pica opera lirica, va trebui sa facem un eseu despre un personaj si eu cred ca si tine ca va pica morometii, ion sau enigma otiliei (un personaj din astea) ori va pica un poem care sa tinda mai mult spre luceafar avand in vedere ca nu s-a mai dat de mult opera lirica.

| melynda a răspuns:

Tinand cont ca e an aniversar Caragiale....se poate sa pice Caragiale. nu v-ati gandit?

| cmarius93 explică (pentru melynda):

Caragiale a picat si anul trecut in vara si toamna + BAC ul olimpicilor de anul acesta!

| Siminik a răspuns:

Eu tind sa cred ca va pica Enigma Otiliei sau Povestea lui Harap-Alb. Sper sa nu fie greu, ca destul ne-am tocit neuronii cu operele astea! laughinglaughing

| cmarius93 explică (pentru Siminik):

Enigma Otiliei are sanse pentru ca nu s-a dat niciodata si din cate stiu eu Harap Alt a picat acum 2 ani deci...

| Siminik a răspuns:

Caragiale nu cred ca mai pica

| deeutsik a răspuns:

Este foarte probabil sa pice poezia, m-am mai gandit la "o scrisoare pierduta" si "moara cu noroc"
La poezia daca e ma gandesc:"plumb" sau "testament"
acum asteptam sa vedem ce va pica....bafta tuturor.winking

| cmarius93 explică (pentru deeutsik):

Mersi! si cred ca ar fi pomana curata daca ar pica PLUMB SAU TESTAMENT

| deeutsik a răspuns:

Da chiar ar fi bine mai ales plumb ca e destul de usor...sa speram ca nu va fi greu big grin

| mihhaii a răspuns:

Sper sa nu pice poezielaughing in rest din proza sa pice nuvela, basmul, enigma, ultima noapte, morometii sau dramaturgialaughing hai ca nu cer prea mult

| Andreea_Georgi-anaa_1993 a răspuns:

Nu vreau sa pice IONA e naspa rau sau maitrey sper sa pice cragiale k e super usor:X

| Savin_Alina_1991 a răspuns:

Cand aflati subiectele sa postati aici, care puteti mai repedebig grin