E anul Caragiale dar s-a dat de prea multe ori si nu cred ca o sa pice asta. Ar putea pica Sorescu sau Petrescu. Sau poezie pentru ca in modelul de subiect a aparut poezie. Ar fi aiurea sa pice caracterizare. In orice caz, bafta tuturor.
Numaratoarea inversa continua si panica se instaleaza treptat
Sa luam bacul odata apoi "eu vara nu dorm"
Eu tin sa cred ca daca va pica opera lirica, va trebui sa facem un eseu despre un personaj si eu cred ca si tine ca va pica morometii, ion sau enigma otiliei (un personaj din astea) ori va pica un poem care sa tinda mai mult spre luceafar avand in vedere ca nu s-a mai dat de mult opera lirica.
Tinand cont ca e an aniversar Caragiale....se poate sa pice Caragiale. nu v-ati gandit?
Eu tind sa cred ca va pica Enigma Otiliei sau Povestea lui Harap-Alb. Sper sa nu fie greu, ca destul ne-am tocit neuronii cu operele astea!
Este foarte probabil sa pice poezia, m-am mai gandit la "o scrisoare pierduta" si "moara cu noroc"
La poezia daca e ma gandesc:"plumb" sau "testament"
acum asteptam sa vedem ce va pica....bafta tuturor.
Da chiar ar fi bine mai ales plumb ca e destul de usor...sa speram ca nu va fi greu
Sper sa nu pice poezie in rest din proza sa pice nuvela, basmul, enigma, ultima noapte, morometii sau dramaturgia hai ca nu cer prea mult
Nu vreau sa pice IONA e naspa rau sau maitrey sper sa pice cragiale k e super usor:X